Azt hazudta a barátjának, hogy elrabolták, pedig csak a szeretőjével volt

Vágólapra másolva!
Sandy Gaillard azt hazudta a barátjának, hogy elrabolták, mert a szeretőjével akart tölteni egy romantikus hétvégét. A francia bíróság most elítélte, mivel a rendőröknek is hazudott az elrablása körülményeiről, és pénzbüntetést is kapott azért, mert fölöslegesen küldtek katonákat a keresésére – írja a BBC.
Vágólapra másolva!

A francia bíróság 25 éves Sandy Gaillardot hat hónapos feltételezett szabadlábra helyezéssel és 5000 eurós pénzbírsággal büntette, amiért a nyáron azt hazudta, elrabolták és ezért többek között 50 katona és egy helikopter indult a keresésére.

Gaillard, a Nemzeti Front aktivistája már különvált férjétől, és a barátjával élt, amikor egy harmadik férfival kezdett viszonyt.

Egy üzenetben azt írta a barátjának, hogy elrabolták és egy kocsi csomagtartójába zárták, aki erre értesítette a rendőrséget, akik nagy erőkkel a keresésére indultak.

24 óra után találták meg, akkor azt mondta, hogy az elrablói egyszerűen csak elengedték és nem úgy nézett ki, mint akit hatalmas trauma ért volna. Mivel beszámolójában több ellentmondás is volt, a hatóságoknak gyanús lett az ügy.

A nő végül bevallotta, hogy csak kitalálta az elrablásos sztorit, csak hogy a szeretőjével találkozhasson dél-franciaországi Le Puy-en-Velay-ben.

A bíróság arra is kötelezte Gaillard-t, hogy pszichológushoz járjon. Állítása szerint a szeretője nem volt benne a trükkben.