Kétszer tarkón lőtték, három nap múlva találták meg, mégis túlélte

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Marissa Wallen 21 éves prostituált állítása szerint egyik állandó ügyfele „rosszul viselkedett" szex közben, ezért az áldozat pisztolyával kétszer tarkón lőtte, majd sorsára hagyta. A lakásból elvitte a fegyvert és a kliens hitelkártyáit. A tettes egyáltalán nem törődött vele, hogy biztonsági kamerák rögzítették minden lépését, így tökéletesen rekonstruálni lehetett, hogy mi történt.
Vágólapra másolva!

A Fox News tudósításában név szerint nem említett, Seattle-ben lakó, 36 éves áldozat az otthona ajtaját figyelő biztonsági kamera felvételei szerint október 7. és 21. között összesen hét alkalommal vette igénybe Marissa Wallen prostituált szolgáltatásait. Az utolsó alkalommal csak nagyon rövid időt töltött a lakásban, ezért nem hihető a védekezése, amely szerint az ügyfele durván kezdett vele viselkedni szex közben, ezért önvédelemből lőtt rá. Annál is inkább valószínűtlen, hogy így történt, mert

a két lövés a tarkóján találta el az áldozatot.

Marissa Wallen ügyfelei hitelkártyáit október 22. és november 5. között különböző helyeken használta, és több mint 10 000 dollárt költött el róluk.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Október 21-én, szombaton kapott két lövést a fejébe az áldozat, és magatehetetlenül feküdt három napon keresztül, ugyanis a munkáltatója csak október 24-én értesítette a rendőrséget, mert aggódni kezdett alkalmazottja miatt, aki sem hétfőn, sem kedden nem jelent meg a munkahelyén, és nem vette fel a telefonját. A lakáshoz kiérkező rendőrök megtalálták az áldozatot, és intézkedtek gyors kórházba szállításáról. Óriási szerencséje volt:

túl van az életveszélyen,

de még nincsen kihallgatható állapotban.

Ahogy a biztonsági kamera felvételeiről azonosítani sikerült, őrizetbe vették Marissa Wallent, aki azóta már szabadlábon is van, mert

egy másik állandó ügyfele letette érte az óvadékot.

Az üggyel foglalkozó rendőrök értetlenül állnak szemben a jelenséggel, hogy a prostituált viselkedése alapján úgy tűnik, egyáltalán nincs tisztában tette súlyosságával és következményeivel.