A vécében felejtette pisztolyát a rendőr

Vágólapra másolva!
Valószínűleg van olyan vécében elvégzendő művelet, aminél útban van egy rendőrnek a pisztolya. Ezért hát leteszi. Aztán meg ottfelejti. De mi van akkor, ha nem a rendőrség vécéjében, hanem egy nyilvános könyvtáréban?
Vágólapra másolva!

A Fox News tudósítása szerint az Arizona állambeli, ötvenezer lakosú Prescott Valley városában bizonyára megfelelő tekintélynek örvend a rendőrfőnök személye. Vagy legalábbis eddig megvolt a kellő tekintélye Bryan Jarrellnek, aki most egy elég kínos ügyben volt kénytelen kiállni a nyilvánosság elé.

Bryan Jarrell Forrás: pvaz.net

Komoly fegyvert viselt a hétköznapokban ez a komoly ember: egy 9 mm-es Glock19-est. Biztosan súlyos bűnügyek megoldásán töprengett a könyvtár vécéjében, így fordulhatott elő, hogy elfeledkezett a pisztolyáról. Pedig egy ilyen fegyvernek egyébként nem kis súlya is van, feltűnhetne az embernek, hogy nem húzza az oldalát.

Forrás: glockstore.com

Mire a rendőrfőnöknek eszébe jutott, hogy hiányzik a pisztolya, és visszament érte, már nem találta a vécében. Kissé naiv hozzáállásnak tűnik, hogy felhívást tett közzé: kéri a fegyver megtalálóját, hogy jelentkezzen a rendőrségen. Valószínű, hogy ha ez a szándéka, akkor aki rábukkant a pisztolyra a vécében, már magától is jelentkezett volna.