Megint megszólalt Havas Henrik, a Jobbikot és magát próbálja mentegetni

Havas Henrik: „Nincs szükségem senkire”
Vágólapra másolva!
Bár azt mondta Havas Henrik a Jobbik youtube-videójában, hogy nem foglalkozik többet azzal, hogy egykori titkárnője, Baukó Éva szexuális zaklatással vádolja, ennek ellenére ma kétszer írt saját Facebook-oldalára. Ügyetlenül tagadni próbálja a zaklatást, majd a Jobbik szoknyája mögé menekül.
Vágólapra másolva!

A két bejegyzést érdemes egyként kezelni. Érezhetően Havas közel van az összeomláshoz, talán a beismeréshez, de azért még próbálkozik a politika és persze a Jobbik szoknyája mögé bújni.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Főbb állításai:

- könyvet ír arról, ami most vele történik (éreztetve, hogy jól is jött neki a lebukás)

- megmondta a Jobbik sajtósának, hogy nem hajlandó a garázson keresztül, mintegy bujkálva jönni a könyvbemutatóra, mert ő egyenes ember, és csak a főbejáraton hajlandó, de erről kár is beszélni, mondta a sajtósnak, mert amúgy sem megy el a könyvbemutatóra (ez nem paródia, olvassák el lejjebb, pontosan erről beszél)

- az ATV miatt nem ment el, hogy ne legyen közös fénykép Vonával (közös könyv ezek szerint lehet, és a közös reklámfotó a Parlament előtt szintén lehet)

- Baukó Éva szerinte azt állította korábban, hogy nem zaklatták, és ezt most miért nem kérdezi meg senki tőle? (azért nem, mert Baukó Éva többször elmondta azóta: nem ezt mondta, nem így mondta)

- nagyon összehaverkodott Kálmán Olga 10 éves kisfiával, ezért újabb közös wellness-programot terveznek

- azért dühös rá a kormány, mert azt hiszik, a Hit Gyülekezete támogatja a Havas-Vona könyvet, és - ahogy Havas fogalmaz - tulajdonképpen így Isten támogatja a Jobbikot, de ez nem igaz (mégis, ugyan van ember, aki azt gondolná, hogy a Havas-Vona reklámkönyvet nem a Simicska Lajos kezében levő Jobbik fizeti?)

- az ATV kiáll mellette (ebben azért nem vagyunk annyira biztosak)

Havas Henrik idegállapotára jellemző, hogy helyesírási és nyelvtani hibákkal ír, nyilván kapkodott. (Kempinszki, értsd ezalatt, stb.) Azt azért nem tételezzük fel a "tanár úrról", hogy így fogalmaz.

Szerencsére egyik nagyképű mondata a régi Havast idézi: ő nem maga ír, ő diktál, Éva titkárnőnek. Aki jót nevetgél szellemességén. Vonakodva és Vona. Hahaha!

Havas Henrik végig próbálja mentegetni a Jobbikot. Nyilvánvaló, hogy őt már teljes egészében a Simicska-Vona-Jobbik gépezet irányítja. A Jobbik próbálja menteni a menthetőt, de innét már nincs visszaút. Ahogy többször megírtuk: a Vona-propagandakönyv írójának szexuális zaklatási botránya az amúgyis a pártszakadáshoz közelítő Jobbik kegyelemdöfése lesz.