Megszüntették azt a pornóoldalt, ahová meztelen fiatalok fotóit várták

Pedofil férfit buktatott le az áldozatának naplója.
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Az Origo csütörtökön számolt be arról, hogy meztelen fiatalok képeire vadásznak Észak-Komáromban.  A dél-szlovákiai városban, és nyílván sok más helyen is felháborodást keltett az ügy, amelyet a Szlovák Országos Rendőrkapitányságnak is jelentett a helyi rendőrkapitány. Mára eltűnt a pornóhonlap, megnyitásakor egy olyan üzenet olvasható, amelyben az üzemeltető magyarázkodása igencsak megkérdőjelezhető, egyben felháborító.
Vágólapra másolva!

Most már elárulhatjuk, hogy a www.showybody.com oldalról volt szó.

Ez az oldal szerepelt azokon a szórólapokon, amelyeken arra buzdították a fiatalokat, hogy fesztiváljegyekért cserébe töltsék fel a meztelen képeiket a weblapra.

Az előzményekhez tartozik, hogy Észak-Komáromban az egyik szülő felháborodott hangvételű elektronikus levelet írt az önkormányzatnak, hogy az ő kiskorú gyereke is kapott ilyen szórólapot.

( A teljes cikket lent olvashatja)

Illusztráció. Forrás: Dreamstime

A polgármesteri hivatal pedig tette, amit ilyenkor tennie kell. Riasztotta a város összes oktatási intézményének a vezetőjét, és persze a rendőrséget is.

Mostanra a pornóoldalt megszüntették, és az üzemeltetője az alábbiakkal magyarázkodik :


Ez az egész HOAX - gerillamarketing volt.

Az oldal párnapja lett csak publikus.
0 regisztráció érkezett ezidő alatt...

Soha senki sem szórolapozott sehol a ShowyBody.com nevében
Legfontosabb szabályunk volt, hogy csak 18 felettiek regisztrálhassanak.....

A Baloghné Nagy Márti 'baloghnenagymarti@gmail.com' olvasói levelet, egy túlbuzgó munkatársunk írta, úgy fogalmazva, hogy minél jobban felkapják azt (rettenetes hiba volt)....

Mindenki ezt a levelet kapta, a Komáromiak ezt érthették félre, szó sem volt se iskoláról, se gimnáziumról, se konkrét városról. - Sajnáljuk, hogy kellemtlenségük lett e félreértés miatt....

--"rakják fel magukat a gyerekek" -> a szövegkörnyezetből kiderül, hogy nyilván itt 18 éven felüli egyetemistákra gondolt a munkatársunk, és nyilván a saját magunk által kreált levélben nem fogunk másra asszociálni (ennyire távol áll tőlünk az illegális tartalom). De sajnos ezt sokan véletlenül vagy direkt, de félreértették......

Az oldal leállítása, reakció a média azon vélelmezésére, hogy az oldalon nem csak 18 éven felüliek voltak vagy lettek volna. Ezt határozottan visszautasítjuk, ha az oldal elindult volna ténylegesen, a 18 éven aluliakat szűrtük és töröltük volna. (Másrészt pedig 2 kutyán kívül nem is jött tényleges regisztráció amiket azonnal töröltünk is).

A hatóságok az info@showybody.com címen felvehetik velünk a kapcsolatot . A média munkatársai itt minden szükséges információt megtalálnak. Más levélre már nem válaszolunk.Elnézést kérünk mindazoktól,beleértve a média tisztelt képviselőit is, akik jóérzését megsértettük ezen balul elsült médiaakciónkkal.