A Facebookon toboroz az izraeli titkosszolgálat

Izraeli titkosszolgálat, MOSZAD címer
Vágólapra másolva!
Ezentúl a Facebookon is toborozza új alkalmazottait a Moszad izraeli titkosszolgálat - jelentette be közleményében a miniszterelnöki hivatal csütörtökön Izraelben.
Vágólapra másolva!

"Ha izgalmas karrierváltást keres, ha mindig erről álmodott, de sosem merte megpróbálni... Magasan kvalifikált embereket keresünk" - hirdeti a Moszad az új Facebook-oldalán.

Noha konkrét állásajánlatok nem szerepelnek a legnépszerűbb közösségi oldalon, de az egyik bejegyzés videóján

egy titokzatos drón, öltönyös emberek, irodák, liftek, kávéházak és repülőgépek is vannak,

vagyis mindaz, ami egy ügynökről a kívülállók eszébe juthat.

A Moszad címere Forrás: Origo

A titkosszolgálat közleménye szerint a Facebookon közzétett hirdetés hatékonyabb munkaerő-toborzást és szélesebb hozzáférést tesz lehetővé a lakossághoz. A Moszad honlapján már korábban is meghirdettek állásokat számos nyelven, de

a Facebook bevetésével reményeik szerint szélesebb közönséghez juthatnak el,

mert az emberek a közösségi médiában továbbadják egymásnak az ott látott érdekesebb dolgokat.

Az izraeli biztonsági szerv állítása szerint változatos és szerteágazó szerepei körében különleges feladatok, hírszerzési, technológiai, számítástechnikai, gazdasági és logisztikai állások várják betöltőjüket.

A hírszerző ügynökség azt is hangsúlyozta, hogy mind a férfiak, mind a nők számára megfelelő pozíciókat kínál, vannak munkái diákoknak, fogyatékkal élőknek, és külföldön állást keresőknek is.

A The Times of Israel című angol nyelvű honlap szerint a Moszad a közelmúltban számos állást hirdetett meg, többek között olyan elvárásokkal, hogy

bőrmunkákhoz értő kézművest is kerestek, könyvelőt "szokatlan terepmunkához", valamint egy asztalos szakembert.