Tokió felé félúton visszafordult a gép - a szupermodell élőben közvetített

Chrissy Teigen, John Legend, A szépség és a szörnyeteg premier
Vágólapra másolva!
Chrissy Teigen szupermodell Twitteren osztotta meg követőivel, hogy a repülőjük visszafordult, mert kiderült, hogy egy ember jogtalanul van a gépen - az esetről a Fox News számolt be.
Vágólapra másolva!

A 32 éves Chrissy Teigen férjével, John Legenddel utazott Tokióba, amikor az All Nippon Airways járata közel félúton visszafordult, mert a gépen jogtalanul tartózkodott egy utas.

A szupermodell arról számolt be később, hogy az illetéktelen utasnak, aki a 150 utassal együtt felszállt a gépre egy másik járatra volt jegye.

- írta a modell. A rendőrség kikérdezte az utasokat a titokzatos társukról. Teigen viccesen elnézést kért a 9,2 millió követőjétől, amiért nem tudott a tisztviselőknek részleteket elárulni az illetőről.

A modell később arról számolt be, hogy 8 óra és 20 perces repülőút után visszaérkeztek a Los Angeles nemzetközi repülőtérre.

Chrissy Teigen és férje, John Legend Forrás: Valeire Macon / AFP

Teigen később tréfásan megjegyezte, hogy ismét felszállt a repülő, de reméli a menü nem lesz ugyanaz.

A repülőtéri rendőrség beszámolt róla, hogy keveredés történt, de az eset megoldódott, és átszervezték a repüléseket. A Fox News az eset kapcsán megkereste a rendőrséget, de ők ez idáig nem adtak tájékoztatást.

Sem a légitársaság, sem az amerikai közlekedésbiztonsági hatóság és Los Angeles légikikötője

nem adott magyarázatot arra, hogy a többszöri ellenőrzés ellenére hogyan történhetett meg a tévedés. Nem hozták nyilvánosságra az utas nevét sem.

A Los Angeles-i rendőrség szóvivője az egyik helyi televízió riporterének azt mondta: vizsgálják az esetet.

A félreértés annál is inkább rejtélyes, mert az utasnak - akiről nem tudni azt sem, hogy férfi vagy nő - a United Airlines amerikai légitársaság járatára szólt a jegye.