20 késszúrással, dühből ölték meg a tinédzsert

Vágólapra másolva!
Szülei január 2-án jelentették Blaze Bernstein eltűnését, amikor este nem ment haza. Egy héttel később a kaliforniai Lake Forestben található Borrego Parkban találták meg a holttestét. A gyilkossággal Blaze Bernstein egykori középiskolai osztálytársát, Sam Woodwardot gyanúsítják.
Vágólapra másolva!

Az Orange County Register tudósítása szerint a Borrego Parkban előkerült holttesten húsz késszúrást azonosítottak be a boncolás során: egyértelmű, hogy erős dühöt érezhetett a támadó. A 19 éves Blaze Bernstein a Pennsylvaniai Egyetem hallgatója volt, a téli szünetet szüleinél töltötte.

Sam Woodward és Blaze Bernstein Forrás: Facebook

Bizonytalan, hogy milyen kapcsolatban állt egykori középiskolai osztálytársával, a 20 éves Sam Woodwarddal, de a nyár folyamán a közösségi médiában posztolt arról, hogy Woodward fenyegeti. Azt Woodward sem tagadja, hogy ő volt az utolsó, aki még életben látta Blaze Bernsteint, aki kiszállt Woodward kocsijából. Woodward állítása szerint Bernstein egyedül indult sétálni a parkban, ő pedig elunta a várakozást, és elhajtott a helyszínről.

Sam Woodward a kezén található sérülésekről azt állította, hogy egy „harci klubban" szerezte. Arra viszont már nehezen hihető válasszal sem tudott előállni, amikor a kocsijában található hálózsákon Blaze Bernstein vérét azonosították, így előzetes letartóztatásba került.