Embereket lőttek fejbe a biztonsági kamerák előtt

2018.01.21. 07:30

Sokkoló jeleneteket rögzítenek a biztonsági és térfigyelő kamerák az egész világon. Ebben a videóban tíz félelmetes jelenetet láthat, amelyek többnyire halállal végződnek.

A következő videón látható támadóknak fogalmuk sem volt, hogy minden pillanatukat rögzítette a kamera. A felvételeken megdöbbentő és kegyetlen támadások gyilkosait és áldozatait mutatják be. 

Forrás: youtube.com

10.

Fegyveresek törnek be egy üzletbe, amelyben három férfi ül. Fegyvert fognak az eladókra, és meg is verik őket, végül kirabolják a boltot.

9.

Egy platós autót látunk kifordulni az útra, ami aztán szép lassan halad. Amint a gyalogosok mellé ér, az autó hátuljából három fegyveres ugrik elő, és rálő a járókelőkre. Az egyiket eltalálják. Amikor mindenkit elüldöztek, leugranak a kocsiról, kirabolják a halottat és elhajtanak.

8.

Embereket látunk szaladni a felvételen, kicsit később a kép felső részén látszik, hogy összeverekedtek, majd egyikük a fejét fogva elmenekül a helyszínről.

7.

A hetedik felvételen egy pár jön ki egy üzletből. Egy férfi jön mögöttük, akinek fegyver van a kezében.

A férfi fejbe lövi a nőt és a férfit is.

A mozgásukon látszik, hogy nem számítottak a lövésre. A gyilkos motorra pattan, és áldozatain átgázolva egyszerűen elhajt a helyszínről.

6.

A következő videóban két férfi beszélget a büfében, majd az egyik átad valamit másiknak, aki kimegy az ajtón. A piros ruhás férfi később odalép az ajtóhoz, és nekiesik egy ott álló férfinak. A felvétel végén három férfi nagyon elbánik egy emberrel a büfében.

5.

Az ötödik videón az látszik, hogy 3 férfi kiszáll egy fekete autóból és fegyverekkel rárontanak egy Opelre. Betörik az ablakokat, és megütik az utasokat. Az autóban ülők nem hagyják magukat, a verekedés közben az autó gurulni kezd az út felé. Végül az egyik támadó belelő egyet az elöl utazó emberbe.

Aztán, mint, aki jól végezte a dolgát, visszaszállnak a kocsijukba és elhajtanak.

4.

A negyedik videóban egy autós szólalkozik össze egy biciklissel éjszaka, majd a sofőr kiszáll, és összeverekednek. Hirtelen

a sofőr visszamegy a kocsijához, kiveszi belőle a fegyverét, és közelről fejbe lövi a biciklist.

3.

Egy parkolóban épp kiszáll egy ember a kocsijából, amikor valaki odamegy hozzá, előveszi táskájából a fegyverét, és lelövi, majd elszalad.

2.

Az utolsó előtti videóban egy boltban lő szitává valakit egy férfi, majd még meg is veri a fegyverrel. Utána könnyedén átlép felette, a bandája pedig követi.

1.

Az utolsó videón egy férfit végeznek ki. Gyanútlanul áll az út szélén, amikor egy autóból kiszáll három férfi, és többször belelőnek. Még az után is, hogy meghalt.