Kövér László: a magyar a megmaradás nemzete

Kövér László
Kövér László, az Országgyűlés elnöke beszédet mond a magyar kultúra napja alkalmából rendezett ünnepségen a felvidéki Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban 2018. január 21-én.
Vágólapra másolva!
A történelem ugyan szétválasztotta és szétszórta, de a kultúrájuk megtartja a magyarokat, ezért a magyarság nem a szétesés és a szétszóródás, hanem a megmaradás nemzete - jelentette ki Kövér László a felvidéki Dunaszerdahelyen, ahol köszöntőt mondott a magyar kultúra napja alkalmából rendezett ünnepségen vasárnap.
Vágólapra másolva!

Az Országgyűlés elnöke a művelődési központ teljesen megtelt nagytermében tartott ünnepségen "a nyelvben és a hitben gyökerező" magyar kultúra össze- és megtartó erejéről, a kultúra szerepéről, a közösségre gyakorolt hatásáról és megtartásának fontosságáról beszélt.

Kövér László, az Országgyűlés elnöke beszédet mond a magyar kultúra napja alkalmából rendezett ünnepségen a felvidéki Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban 2018. január 21-én. Forrás: MTI/Krizsán Csaba


- mondta Kövér László a dunaszerdahelyi ünnepségen.