Megkéseltek egy nyolcéves kislányt

Vágólapra másolva!
A nyolcéves Mylee Billinghamet még sikerült kórházba szállítani, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy rövid időn belül meghalt – tudatta a West Midlands-i rendőrség.
Vágólapra másolva!

A rendőrséget 21:15-kor értesítették, hogy súlyos sérülésekkel találtak a kislányra. Kórházba szállították, de nem sokkal később meghalt. A későbbiekben elvégzett vizsgálatok állapítják meg Mylee Billingham halálának pontos okát - írja a Sky News.

Az egyik szomszéd, Graham Greatrex, azt nyilatkozta a Sky Newsnak, hogy az iskolás lány anyja azt mondta, hogy „egy férfi leszúrta a kislányomat”. Hozzátette, hogy a nő sokkos állapotban volt, és nem tudott semmit se mondani.

Egy 54 éves férfit letartóztattak, majd kórházba szállították, mert egy szúrt seb volt a hasán.
Jim Colclough nyomozó azt mondta, hogy ez egy tragikus eset, és együtt érez az érintettekkel.
„A nyomozásnak még mindig korai szakaszában tartunk, így még nem tudjuk megmondani, hogy pontosan mi és miért történt, de megerősíthetem, hogy nem keresünk mást az eset kapcsán”.

A férfi, akit letartóztattak a gyilkosság kapcsán a kislány apja volt, akit jelenleg is kórházban ápolnak hasi szúrt sebbel. Várhatóan meg kell majd műteni - írja a Mirror.

Bob Weir, aki csak pár házra lakik onnan, ahol a kislányt megszúrták, azt mondta, hogy egy középkorú férfi élt a most lezárt épületben, aki nemrég, csupán hat hónapja költözött oda – írja a Sky News.