Halálra verték a négyéves kisfiút, mert bepisilt

Vágólapra másolva!
Leforrázta és megverte saját fiát egy 19 éves nő és annak barátja. A gyereket utolsó alkalommal olyan brutálisan verték meg, hogy meghalt. Az utolsó verést azért kapta, mert kiöntötte a reggelijét, később pedig bepisilt. 
Vágólapra másolva!

Miután a gyerek bevallotta, hogy kiborította a reggelit, aztán bepisilt,

a férfi bevitte a zuhany alá, ahol először jéghideg, majd forró vizet engedett rá.

A kisfiút egy szandállal verték meg, majd úgy tarkón vágták, hogy meghalt - írja a FoxNews.

A nő levetkőztette a gyerekét, és kivitték a kisfiút az udvarra, ahol hívták a rendőrséget, és kitaláltak egy történtet arról, hogy a fiú nem volt szófogadó.

A pennsylvaniai anyát és annak barátját kedd éjjel tartóztatták le. Most többek között gyilkossági kísérlettel gyanúsítják a 19 éves Lisa Smitht, és a 28 éves barátját, Keiff Kinget.

A halottkém megállapította, hogy

a kisfiú testén korábbi sérülések is voltak, például a bordái is eltörtek. A ház pedig koszos volt, és mindenütt csótányok másztak.

- nyilatkozott az üggyel kapcsolatban a kerületi ügyész, Kevin Steele, aki azt is hozzátette, hogy eljött az idő fellépni azokért a gyerekekért, akik nem tudnak a saját érdekükben felszólalni.

A rendőrség most boncolási jegyzőkönyvre vár, amely bebizonyíthatja, hogy tényleg a pár ölte meg a kisfiút.

King és Smith jelenleg börtönben van, mindketten félmillió dolláros óvadék - hozzávetőleg 130 millió forint - letételével szabadulhatnak.

Január 31-ig előzetes letartóztatásba helyezték őket.

A 19 éves nő egyébként nyolc hónapos terhes.