Megszöktette diákját, hogy szexeljen vele

Vágólapra másolva!
Egy kaliforniai tanár rávette depressziós tanítványát, hogy orálisan elégítse ki, aztán arra is, hogy szökjön meg vele. Az iskolában mindenki tudott a kapcsolatukról, az igazgató mégsem avatkozott közbe. 
Vágólapra másolva!

Tad Cummins egy Maury megyei iskolában tanított, egészen tavaly márciusig, amikor eltűnt a 15 éves diákjával Elizabeth Thomasszal - írja a nydailynews.

Cummins úgy ismerték, mint egy laza tanárt, aki felbátorította a kamaszokat, hogy ebédeljenek az osztályteremben, ahol egy ágyat is tartott, azoknak a diákoknak, akik szunyókálni akartak.

A lány azért bízott meg a tanárban, mert a férfi azt mondta neki, hogy a lelkével látja a lányét.

A férfi lebeszélte a depressziós lányt arról, hogy felkeressen egy pszichológust.

Egy alkalommal Cummins azt mondta a lánynak, hogy látni akarja meztelenül.

Megcsókolta, becézni kezdte, majd meggyőzte arról, hogy elégítse ki orálisan, méghozzá a teremben.

„A kapcsolat Cummis és a lány között a tanárok és a diákok előtt bontakozott ki. "

- hangzott el a tárgyaláson.

Amikor egy diák szólt az igazgatónak, hogy látta a lányt Cumminsszal csókolózni, az iskola belső vizsgálatot indított.


De a lány szüleit senki sem értesítette, nem tették át másik osztályba, és a rendőrséget sem értesítették, egészen a perig.

Sőt, a kamaszlány és a tanár is elmehetett egy osztálykirándulásra, amely alatt Cummins szexelni akart a fiatal lánnyal, de az igazgató utasította őket, hogy maradjanak távol egymástól.

Két hónappal később, miután az iskolai bizottság befejezte a vizsálatot, nem látták bizonyíthatónak, hogy Cummins megcsókolta volna a lányt, és mindketten eltűntek.

Keresni kezdték őket. Az országos embervadászat akkor ért véget, amikor mindkettejüket megtalálták egy távoli faházban, Kaliforniában. A férfit - aki bevallotta, hogy lefeküdt a lánnyal - letartóztatták.