Nem hagyta megerőszakolni magát, véresre verték

2018.02.01. 13:28

A svéd tinédzser magát akarta védeni, amikor az őt szexuálisan zaklató férfi ököllel, majd egy üveggel  is fejbevágta. A lány azt hitte, az üvegből folyt ki az ital, eközben minden tiszta vér lett körülötte.

Sophie Johansson barátaival indult szórakozni a malmői éjszakába. Az egyik klubban táncolt, amikor azt érezte, hogy valaki fogdossa a fenekét és a combját -írta meg a Metro. A lány megfordult és arrébb lökte a férfit, aki ettől nagyon ideges lett.

Sophie JohanssonForrás: Facebook

 A szexuális zaklató

ököllel arcon vágta, és egy üveget is a lány fejéhez vágott

akinek ettől felszakadt a feje. Több öltéssel kellett összevarrni. A lány elmondása szerint az első ütés után barátaival együtt elindultak haza a Babel nevű helyről, de mielőtt kiértek volna a szórakozóhely elé, egy 20 év körüli férfi is megütötte az üveggel. Az nem világos, hogy a férfi volt-e az, aki fogdosta.

Sophie JohanssonForrás: Facebook

A lány ekkor már azt sem tudta, mi történik körülötte. Azt hitte, az üvegből folyt ki valami. Akkor szólt neki a barátja, hogy

tiszta vér az arca.

A lány Facebook oldalán osztotta meg a véres éjszakán készült képeket, ami bejárta a világhálót. A rendőrség bizonyíték hiányában nem indított nyomozást, de arra kérték a helyszínen tartózkodókat, hogy ha láttak valamit, tegyenek feljelentést. A Babel klubban nem ez volt az első bűncselekmény, tavaly novemberben berobbantották az ajtaját.