Bőröndben rabolták el az angol modellt

Lukasz Pawel Herba
This handout document released by the Italian police (Polizia di Stato) on August 5, 2017, shows Polish man Pawel Lukasz Herba, who was arrested in Milan for orchestrating the abduction of a British model. A British model was drugged and abducted for a week in Italy last month by a British-based Pole who allegedly tried to auction her off as a sex slave on the dark web, Italian police said on August 5. / AFP PHOTO / Polizia di Stato / Handout / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / POLIZIA DI STATO - ITALIAN POLICE" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Elraboltak egy angol modellt, aki munka reményében ment Olaszországba. Az elrablói hat napig tartották fogva egy Torino melletti tanyán, majd bőröndbe tették és el akarták árverezni a fiatal nőt.
Vágólapra másolva!

A 20 éves Chloe Aylinget online akarták eladni megközelítőileg 355 ezer dollárért. A lányt tavaly nyáron Milánóból rabolták el, és elmondása szerint Torino mellé vitték egy tanyára, ahol hat napig tartották fogva – írta meg a Fox News.

Chloe Ayling (@chloeayling) által megosztott bejegyzés,

A rablást a 30 éves Lukasz Pawel Herba követte el, aki állítólag

bedrogozta a lányt, megbilincselte, majd brutális módon egy bőröndbe tuszkolta.

Herbát a milánói konzulátuson tartóztatták le, amikor a lányt leadta. Állítólag megesett rajta a szíve. A lengyel származású emberrabló ügyvédje mindent tagad. Az ügyvéd szerint a lány csak kitalálta a történetet, hogy az segítsen a lánynak beindítani a karrierjét.

Pawel Lukasz Herba Forrás: AFP/Handout

A olasz rendőrség nem ezen az állásponton van, szerintük a lengyel férfi elrabolta, és

az internet olyan rejtett, sötét részein próbálta eladni a lányt, ahol emberkereskedők tevékenyednek.

George Hepburne Scott, Herba ügyvédje erre kijelentette:

A lány ügyvédje elmondta, a lány egy fotózásra érkezett Milánóba, de ott azonnal elrabolták. Ez bizonyítja, hogy az emberrablást előre megtervezte elkövetője vagy elkövetői, mert Lukasz Pawel Herba bátya is gyanússá vált a nyomozóknak, akit Angliában tartóztattak le.

A lányra licitálni lehetett és a legmagasabb összeget kínáló vihette volna a lányt.

Chloe a This Morning című műsorban azt is elmesélte, hogy könyörgött elrabolóinak, hogy engedjék el és imádkozott a fájdalommentes halálért. Chloe nem érti, miért kételkednek a történetében, sok ember csak annyit kérdez tőle, miért nem futott el. A 20 éves modell most könyvet szeretne írni az elrablásáról, melynek címe Hat nap lesz.