Bőröndben rabolták el az angol modellt

2018.02.08. 11:06

Elraboltak egy angol modellt, aki munka reményében ment Olaszországba. Az elrablói hat napig tartották fogva egy Torino melletti tanyán, majd bőröndbe tették és el akarták árverezni a fiatal nőt.

A 20 éves Chloe Aylinget online akarták eladni megközelítőileg 355 ezer dollárért. A lányt tavaly nyáron Milánóból rabolták el, és elmondása szerint Torino mellé vitték egy tanyára, ahol hat napig tartották fogva – írta meg a Fox News.

Chloe Ayling (@chloeayling) által megosztott bejegyzés,

A rablást a 30 éves Lukasz Pawel Herba követte el, aki állítólag bedrogozta a lányt, megbilincselte, majd brutális módon egy bőröndbe tuszkolta. Herbát a milánói konzulátuson tartóztatták le, amikor a lányt leadta. Állítólag megesett rajta a szíve. A lengyel származású emberrabló ügyvédje mindent tagad. Az ügyvéd szerint a lány csak kitalálta a történetet, hogy az segítsen a lánynak beindítani a karrierjét.

 

Pawel Lukasz HerbaForrás: AFP/Handout

A olasz rendőrség nem ezen az állásponton van, szerintük a lengyel férfi elrabolta, és

az internet olyan rejtett, sötét részein próbálta eladni a lányt, ahol emberkereskedők tevékenyednek.

George Hepburne Scott, Herba ügyvédje erre kijelentette:
Lehetséges, hogy az egész ügy kitaláció.A lány ügyvédje elmondta, a lány egy fotózásra érkezett Milánóba, de ott azonnal elrabolták. Ez bizonyítja, hogy az emberrablást előre megtervezte elkövetője vagy elkövetői, mert Lukasz Pawel Herba bátya is gyanússá vált a nyomozóknak, akit Angliában tartóztattak le.

A lányra licitálni lehetett és a legmagasabb összeget kínáló vihette volna a lányt.

Chloe a This Morning című műsorban azt is elmesélte, hogy könyörgött elrabolóinak, hogy engedjék el és imádkozott a fájdalommentes halálért. Chloe nem érti, miért kételkednek a történetében, sok ember csak annyit kérdez tőle, miért nem futott el. A 20 éves modell most könyvet szeretne írni az elrablásáról, melynek címe Hat nap lesz.