A hős tehén megmentéséért küzdenek

tehén, hős, vágóhíd, Lengyelország
A tehén jelenleg egy szigeten él
Vágólapra másolva!
Egy lengyel vágóhídra akarták vinni a tehenet, amely egy tavat átúszva, egy szigetre menekült, így maradt életben. Most hősként ünneplik, és az életben maradásáért küzdenek.
Vágólapra másolva!

A tehén, hogy mentse az életét, elfutott a mészárszék munkásai elől, akik kocsira akarták rakni a farmon, ahol felnőtt a bátor állat - írja a Sky News. Nem érdekelte a munkások nyugtatása, akik megpróbálták elfogni, miután elszökött.

A tehén jelenleg egy szigeten él Forrás: Facebook/Pawel Kukiz

Az egyik farmernek eltörtek bordái, mikor a fémkerítésen át távozó állat útjába került. A tehén egy közeli tóhoz futott, amely Lengyelország déli részén található, a cseh határ közelében.

Elmerült a vízben, majd egy szigetre úszott, ahol jelenleg most is lakik.

Az állat tulajdonosa

egy hétig próbálta meg visszaszerezni a tehenet, de feladta a harcot, és most jelenleg a szigeten gondozza őt, és biztosítja számára a megfelelő mennyiségű ennivalót.

A férfi a tűzoltók segítségét is kérte, de amint megközelítették a makacs tehenet egy hajóval, az egy távolabbi félszigetre úszott.

A helyi tűzoltóparancsnok helyettese elmondta:

Egész Lengyelországot megérintette a tehén története, így például egy helyi politkus és egy énekes Pawel Kukiz is megmentené az állatot.

Kukiz azt mondta:

Az énekes hozzátette, hogy nem vegetáriánus, de szerinte ennek a kemény és harcias tehénnek az élete felbecsülhetetlen értékű.