A metróban szemérmetlenül vizelő migráns fényképe sokkolja egész Párizst

2018.03.01. 09:37

Két kép járja be a francia közösségi oldalakat. Egy-egy migránst ábrázol mind a két kép. Az egyiken a két metrómegállót összekötő alagútban egy muszlim - mindenki szeme láttára - imádkozik. A magát a leginkább laikusnak, világinak tartó ország fővárosában. A másik képet magyarázni sem kell: az utasok felé fordulva, háttal az ajtónak, a metrószerelvényben egy migráns szemérmetlenül elővette a nemi szervét, és a kocsi közepe felé vizel.

A párizsi metró közismerten a legpiszkosabb metróvá vált az egész világon. Ürülék az állomásokon, drogozó bevándorlók a megállókban, és a sok ételmaradék miatt rengeteg patkány szaladgál fel-alá. Anne Hidalgo, a szocialista főpolgármesternő gyakorlatilag semmit nem csinál, az ellen sem, hogy lassan az utazik jegy nélkül, aki akar, mert az ellenőrök félnek az agresszív utasoktól.

Forrás: --

Az egyik legforgalmasabb metróátszállóhelyen pedig, a Forum des Halles-nál 20 migráns összeverekedett hétfő este. Tamilok voltak, közülük öten megsérültek. Késelték egymást, de könnygázt is dobáltak. Az egyik tamil súlyosan megsérült, egy másik pedig annyira, hogy az orvosok szerint életveszélyben van.

Forrás: --

A metróban nyilvánosan imádkozó muszlim és az utasok felé vizelő migráns fotója különösen megmutatta a metrót egyébként nem használó párizsiaknak is, hogy mi van - a szó konkrét és átvitt értelmében - a mélyben.