Így jár minden nő, aki irritálja a férjét - mondta a migráns miután megölte a feleségét

2018.03.06. 08:53

A gyilkosság még pénteken történt a németországi Münlackerben. Miután végzett a feleségével, a férfi a fiát magával vitte, a kislányát viszont a gyilkosság helyszínén hagyta. A migránst már elfogta a rendőrség.

Abu Marwan 41 éves szíriai migráns.A hatóságok szerint négy vagy öt alkalommal szúrta meg késsel a 37 éves feleségét. A nő belehalt a sérüléseibe, írja a Daily Mail.

Abu MarwanForrás: Facebook/Abu Marwan

Megdöbbentő módon a gyilkosság után élőben bejelentkezett Facebookon, véres arccal és kézzel. A videón mögötte a fia is látható. 

A magát menekültnek hazudó gyilkos arról beszélt a közösségi oldalon, hogy így jár minden nő, aki irritálja a férjét.A szír migráns és a fia arra ösztönözték követőiket, hogy osszák meg a felvételt.

A gyilkosság után az apa és a fiú elmenekültek. A bevándorlóbűnöző a kislányát viszont otthon hagyta a halott felesége mellett.A lány ezután kihívta a rendőrséget, akik nemsokára elfogták a férfit és a fiút.

A család egyébként „menekültként" érkezett Németországba, de az apa már egy ideje nem élt velük.

Ennek ellenére a német sajtó szerint gyakran felhívta a feleségét, hogy pénzt kérjen tőle. A gyerekek állami gondozásba kerülnek.