Az oroszlánjuk elé vetette a feleségét Szlovákiában - videó

A csótfai férfi a családi házuk portáján kölyökkora óta "nevelte" Simba nevű oroszlánját. (képünk illusztráció)
Vágólapra másolva!
Bármennyire is meglepő, de az eset nem egy tőlünk távoli egzotikus országban, hanem északi szomszédunknál történt a hétvégén. A Dunaszerdahelyi Járásbíróság csütörtökön fiával együtt elrendelte H.Lehel letartóztatást, aki állítólag előbb többször megütötte, majd oroszlánjuk elé lökte a feleségét - számolt be a nem mindennapi esetről a parameter.sk és a noviny.sk
Vágólapra másolva!

A Dunaszerdahelyi Járásbíróság csütörtökön fiával együtt előzetes letartóztatásba helyezte azt az 55 éves csótfai férfit, aki a múlt hétvégén állítólag megverte második feleségét, majd azt együtt bedobták a saját oroszlánuk ketrecébe. Az asszonyt vasárnap bordatörésekkel és összeesett tüdővel életveszélyes állapotban szállították a dunaszerdahelyi kórházba. Férje, H. Lehel, aki egyébként egy dunaszerdahelyi maffiaügyben is szerepel tanúként, tagadja a vádakat.

A csótfai férfi a családi házuk portáján kölyökkora óta "nevelte" Simba nevű oroszlánját. (képünk illusztráció) Forrás: MTI/AP/Themba Hadebe

Amíg a fia, H. Tibor hallgatott, addig H. Lehel a kommandósok kíséretében, jövés-menés közben a bíróság folyosóján minden bekiabált újságírói kérdésre válaszolt.

A felesége bántalmazása kapcsán azt kiabálta, hogy ártatlan és valójában a beszámíthatatlan asszony támadt rá késsel a fiára, miközben az oroszlánt is kengedte.

Azt is kiabálta, hogy az egész ügy hazugságon alapul, és a dunaszerdahelyi rendőrség munkája, azaz bosszúja, mert korábban feljelentést tett ellenük.

Ami ennél is döbbenetesebb, arra a kérdésre, hogy ő gyilkolta-e meg a csallóközi alvilág egykori fejét, Sátor Lajost, szemrebbenés nélkül igennel válaszolt, majd azt is hozzátette, hogy később, ha kiengedik, mindent elmond részletesen az újságírónak.

Sátor holttestét a mai napig nem találta meg a szlovák rendőrség. Az egészen abszurdnak mondható esetről videó készült: