Afgán migráns vert agyon egy 27 éves belga anyát

2018.03.14. 19:47

Egy 27 éves kétgyermekes belga anyát vert agyon egy afgán migráns. A gyilkost elfogták a rendőrök. Egész Belgiumot sokkolta a borzalmas eset, amiről a Voice of Europe számolt be. 

A szörnyű eset hétfőről keddre virradóra történt. Hajnali 4:30 kor egy szomszéd látta, hogy egy autó elhajt a meggyilkolt anya háza elől. Reggel kilenc órakor a meggyilkolt nő négy- és hétéves kislányai pizsamában kószáltak az utcán, amikor a szomszédok a rendőröket riasztották. Az anyának új kapcsolata volt egy afgán férfival, akit a rendőrség menekülés közben fogott el - írta a VoiceofEurope.com.

Egész Belgiumot sokkolta a brutális migránsgyilkosságForrás: Voice of Europe

A kislányok azt mondták a szomszédnak, hogyaz édesanyjuk a földön fekszik, és csupa vér.  A szomszéd felment a lakásba, de már nem tudott segíteni, későn érkezett. Amíg élek, nem fogom elfelejteni, amit láttam, és a kislányok kétségbeesését.Az ügyészség szerint a Limburgban elfogott gyanúsított nem a gyerekek apja, és a nőnek már nem volt kapcsolata az apával. A gyerekeket menhelyre vitték, egész Belgium sokkot kapott ettől a brutális gyilkosságtól. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK