Így zaklatják a migránsok a brüsszeli nőket

Svédországi migránsok
Police blocks counter-protesters demonstrating against the neo-nazi Nordic Resistance Movement (Nordiska motstandsrorelsens) taht held a protest rally =in central Stockholm on November 12, 2016 against migrants. / AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND
Vágólapra másolva!
Világos bizonyítékát adja egy dokumentumfilm arról, hogy Brüsszel bizonyos részei teljesen élhetetlenné váltak, a nőket folyamatos erőszak éri, a szexuális zaklatás is mindennapos. Korábban a balliberális politikusok és médiumok is nagyban tagadták, hogy léteznének no-go zónák, azonban teljes hallgatásba burkolóztak ezek az erők, amikor nagy kedvencük Angela Merkel közölte, hogy igenis vannak no-go zónák Németországban. 
Vágólapra másolva!

A brüsszeli nőket ért szexuális zaklatásokról szól az a dokumentumfilm, amit még 2012-ben készítettek. A „Femme de la Rue” (Egy nő az utcán) című 25 perces filmben megszólaló nők elmondják, hogy milyen zaklatásnak vannak kitéve a brüsszeli utcákon, főleg azokban a negyedekben, ahol többségében vannak a migránsok.

A film önmagában bizonyítéka a no-go zónáknak, amit korábban minden nyugat-európai politikus tagadott. Legutóbb azonban Angela Merkel is elismerte, hogy vannak olyan német nagyvárosi kerületek, ahol a rendőrség nem ura a helyzetnek.

Korábban sipákoltak a no-go zónák miatt

Orbán Viktor magyar miniszterelnök már 2016 áprilisában arról beszélt, ha baloldali kormány kormányozna most, akkor több százezer menekült lenne már itt, és három év múlva azt sem tudnánk, Londonban, Párizsban vagy Budapesten vagyunk éppen.

Brüsszel egyes részei élhetetlenek a migránsok miatt Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

A nyugati és hazai balliberális média óriási sipákolásban tört ki ezután a nyilatkozat után. Szintén 2016-ban jelentette meg a kormány azt a kiadványt, amelyben bemutatta a nyugat-európai no-gó zónákat. Akkor Nagy-Britannia, Németország, Svédország és Franciaország nagykövetsége tiltakozott.

Sokk Belgiumban

Mint arról korábban beszámoltunk, sokkolta Belgiumot, hogy egy 27 éves, kétgyermekes belga anyát vert agyon egy afgán migráns. A gyilkost elfogták a rendőrök.