No-go zóna párizsi módra: a nők jobban teszik, ha otthon maradnak

2018.03.19. 08:50

A muszlimok teljesen átvettték az uralmat Párizs egyik elővárosában, ahol a nőknek nem ajánlatos sem kávézókba, sem boltokba menni. A kerület mostanra teljesen no-go zónává vált. 

Nem lehet nőknek belépni a kávézókba, boltokba, és egyáltalán kimenni az utcára a nap bizonyos időszakaiban Párizs Sevran nevezetű külvárosában. Minderről egy videóból szerezhetünk tudomást, amelyben az Anyák Brigádja nevezetű civil szervezet aktvistája beszélt arról, hogy Párizs ezen részén gyakorlatilag a muszlimok vették át az irányítást. 

A Sevran negyedről 2013-ban még az Economist azt írta, hogy az ott élők 36 százaléka a szegénységi küszöb alatt él. A negyed lakosságának fele nem Franciaországban született, a többség Marokkóból és Algériából érkezett, de egyre nagyobb arányban vannak a szubszaharai országokból érkezők. 

A Sevran negyedben mára a muszlimok vették át az uralmatForrás: AFP/Patrick Kovarik

Franciaországban szinte mindennapos dolognak számít a muszlim bevándorlók térhódítása. Mint arról beszámoltunk, Trappes városában, a „francia Molenbeek”-ben nagyon erős a migránsok és a muszlimok jelenléte. Friss információk szerint a szocialista városvezetés muszlim szervezeteket finanszíroz, valamint biztosítja, hogy a Korán tanait 3 éves kortól 12 éves korig tanulni lehessen. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK