No-go zóna párizsi módra: a nők jobban teszik, ha otthon maradnak

Horizontal CITY ILLUSTRATION CITY NEIGHBOURHOOD SUBURBS POLICE STATION STREET
View taken on January 7, 2014, ahead of the March 2014 mayoral election, of the police station of Sevran, a Paris suburb. AFP PHOTO / PATRICK KOVARIK / AFP PHOTO / PATRICK KOVARIK
Vágólapra másolva!
A muszlimok teljesen átvettték az uralmat Párizs egyik elővárosában, ahol a nőknek nem ajánlatos sem kávézókba, sem boltokba menni. A kerület mostanra teljesen no-go zónává vált. 
Vágólapra másolva!

Nem lehet nőknek belépni a kávézókba, boltokba, és egyáltalán kimenni az utcára a nap bizonyos időszakaiban Párizs Sevran nevezetű külvárosában. Minderről egy videóból szerezhetünk tudomást, amelyben az Anyák Brigádja nevezetű civil szervezet aktvistája beszélt arról, hogy Párizs ezen részén gyakorlatilag a muszlimok vették át az irányítást.

A Sevran negyedről 2013-ban még az Economist azt írta, hogy az ott élők 36 százaléka a szegénységi küszöb alatt él.

A negyed lakosságának fele nem Franciaországban született,

a többség Marokkóból és Algériából érkezett, de egyre nagyobb arányban vannak a szubszaharai országokból érkezők.

A Sevran negyedben mára a muszlimok vették át az uralmat Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Franciaországban szinte mindennapos dolognak számít a muszlim bevándorlók térhódítása. Mint arról beszámoltunk, Trappes városában, a „francia Molenbeek”-ben nagyon erős a migránsok és a muszlimok jelenléte. Friss információk szerint a szocialista városvezetés muszlim szervezeteket finanszíroz, valamint biztosítja, hogy a Korán tanait 3 éves kortól 12 éves korig tanulni lehessen.