Megerőszakolták a bedrogozott lányokat a migránsok

Homeless Asylum Seekers Charged AFRICA AFRICAN Amsterdam Arbeid Arbeit Armoe Armoede Asiel Asielzoekers Asielzoekerscentrum Asylum Asylum Seekers BBB Beeld Beg BEGGING Behandeling Black Blacks Borders Bureaucratie Centra Centrum Close Closed Coalitie Cont
Afrikai migránok Hollandiában, a kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Két fiatal holland lány a hétvégét egy antwerpeni szállodában töltötte, ahol öt migráns megerőszakolta, miután egy buliban elkábította őket - olvasható az RTL Info oldalon.
Vágólapra másolva!

A két lány péntek este egy Roxy nevű éjszakai helyen szórakozott. A nyomozók szerint itt tették az italukba a kábítószert a migránsok - írta meg Het Nieuwsblad újság alapján az RTL Info. Nem kizárt, hogy az úgynevezett gina volt az, a partydrog, ami

képes arra, hogy órákig tartó tudatkiesést okozzon.

A lányok ezután valahogy visszatértek a szállodába, bár nem emlékeztek rá, hogyan sikerült, amikor másnap délben magukhoz tértek.

Kirabolták őket

Az viszont egyértelműen látszott, hogy valaki

ellopta a telefonjaikat és a pénzüket,

ezért azonnal hívták a rendőröket. Lassan viszont egyre több minden kezdett derengeni nekik az éjszakai eseményekből. Arra is rájöttek, hogy ennél több is történhetett. Hamar eszükbe jutott, hogy egy migráns férfiakból álló csoport vette őket körül.

- magyarázták a rendőröknek.

Ezután jött a képszakadás. A nyomozás során kiderült, hogy a migránsok követték őket a belvárosi szállodába. Először csak egy férfi lépett be a szobájukba, ő engedte be a társait.

Afrikai migránsok Hollandiában, a kép illusztráció Forrás: NurPhoto/Jaap Arriens/NurPhoto/Jaap Arriens

Megerőszakolták őket

Másnap reggel a recepciós látta, hogy az öt migráns egyszerre hagyja el a szállodát, körülbelül reggel fél 9-kor. A lányok fél 12-kor ébredtek fel, és azonnal felkeresték a szálloda munkatársait. Arról beszéltek, hogy furcsa érzésük van, és nem csak amiatt, mert nem találják a telefonokat és a pénzüket sem. Kiderült, hogy

a migránsok megerőszakolták őket.

De a történetnek itt még nincs vége.

Vissza a tetthelyre

Az 5 migránsból az egyik ugyanazon az éjszakán visszatért a szállodába arra hivatkozva, hogy beszélni akar a két lánnyal. Ez 19.15 perckor történt. A személyzet azonnal hívta a hotel tulajdonosát, aki jelezte ezt a rendőröknek. A tulaj 17 percig visszatartotta az erőszakos migránst a kutyája segítségével. Nem sokkal ezután a migráns két társát is elfogták. Eközben még egy erőszakoskodó migráns is rács mögé került, bár ezt egyelőre nem erősítette meg a rendőrség. Az viszont tény, hogy mindegyik támadó huszonéves és afrikai származású migráns.