Orbán Viktor: Európa megtelt - videó

Havasi Bertalan; Várhelyi Olivér; ORBÁN Viktor
Brüsszel, 2018. március 22. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (középen) érkezik az Európai Néppárt (EPP) csúcstalálkozójára a brüsszeli Királyi Akadémia épületébe 2018. március 22-én. Balról Várhelyi Olivér nagykövet, a brüsszeli Állandó Képviselet vezetője, jobbról Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs
Vágólapra másolva!
Mostantól a határok fokozottabb védelmére kell összpontosítani és nem a migránsok szétosztására - mondta Orbán Viktor Brüsszelben az Európai Néppárt ülése után. Az erről készült videót a közösségi oldalára töltötte fel a kormányfő.
Vágólapra másolva!

Európa megtelt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Néppárt brüsszeli találkozója után. A kormányfő legújabb Facebook-oldalára feltöltött videójából kiderül, hogy mostantól a határok fokozottabb védelmére kell összpontosítani és nem a migránsok szétosztására. Magyarország ebben európaiként részt vesz, meg fogja védeni a határait, migránsokat nem engedünk és nem fogadunk be - tette hozzá.

Orbán Viktor korábban közölte, a bevándorlást tartja Magyarország szempontjából a csütörtökön kezdődő európai uniós csúcstalálkozó legfontosabb témájának. A miniszterelnök a találkozót megelőzően a Facebook-oldalán közzétett videóban hangsúlyozza: érvényt szereznek Magyarország érdekének, nem fogják hagyni a kerítés lebontását, a migránsok beengedését.