Nekifutásból rúgta lábon a gyanútlan nőt - videó

2018.03.22. 14:42

Vírusként terjedt el az a videó a neten, amiben egy 24 éves spanyol férfi nekifutásból lábon rúg egy gyanútlan nőt egy barcelonai utcán. A felvételt barátjával "poénnak" gondolták, azonban ők sem nevettek a végén.

A 48 éves nő éppen barátnőjével várakozott az egyik barcelonai zebránál, amikor a férfi nekifutásból lábon rúgta, amit a férfi barátja röhögve rögzített. A férfi számára teljesen ismeretlen volt a nő, "vicces" kung-fu videóak szánták a netre - írja a Mirror.

A videón jól látható, ahogy a  férfi még vissza is számol, mielőtt nekilendül. Megrúgja a nőt, aki azonnal elesik.

Az eset 2015-ben történt, azonban  a férfi tettének következményéről most döntött a bíróság. A nőnek 75 napos betegszabadságot kellett kivennie. Megsérült a térde, nyaki fájdalmai voltak, az esés következtében sérült a csuklója, és a bokája is kificamodott.

Segíts nekünk, hogy megtaláljuk azt, aki szerint vicces megtámadni ártatlan embereket - ezt tette közzé a katalán rendőrség a neten.

A férfi a videó elterjedése után feladta magát az egyik helyi kapitányságon. A nőnek 60 ezer eurós kártérítést fizetett. Eredetileg csak 45 ezret követelt az ügyészség, azonban a rugdosódó fiatal ezzel akarta bizonyítani, hogy megbánta tettét.