Radikális muszlimok akadályozták meg, hogy erős francia elnök legyen

Calais Dzsungel menekülttábor felszámolása
Calais, 2016. október 26. Fiúk futnak el távozó migránsok által felgyújtott bódék égő maradványai mellett az észak-franciaországi Calais-ban engedély nélkül létesített szükségtábor bontási munkálatai alatt 2016. október 26-án. A gyújtogatások miatt felrobbant legalább két gázpalack, egy ember könnyebben megsérült. A francia hatóságok két nappal korábban kezdték meg a Dzsungelnek nevezett tábor felszámolását, a kiürítés a tervek szerint egy hét alatt lezajlik. (MTI/EPA/Etienne Laurent)
Vágólapra másolva!
Bizonyíték került elő, hogy a „Muzulmán testvérek” nevű radikális iszlám szervezet arra buzdította támogatóit, hogy a 2016-os jobboldali előválasztást úgymond hekkeljék meg. Játsszák ki az egyébként kétségtelenül ügyetlen, jobboldali előválasztási törvényeket, jelentkezzenek, mint jobboldali szavazók, és szavazzanak a legerősebb és legnépszerűbb jelölt, Nicolas Sarkozy ellen. A radikális muszlimok pedig engedelmeskedtek.
Vágólapra másolva!

Mennel Ibtissem egy francia migránsbarát énekesnő megosztott egy tweetet, ami a Muzulmán testvérek felhívása volt, hogy a baloldali szavazók csaljanak, menjenek el szavazni a jobbközép előválasztásán az erőskezű, az illegális migránsokkal könyörtelen Sarkozy ellen. A muszlimok veszélyesnek tartották persze Sarkozyt, és attól féltek, ha visszajön a hatalomba, akkor nem fog kesztyűs kézzel bánni velük és leállítja a szocialista kormány alatt megindult tömeges migrációt.

Forrás: Origo

És bejött nekik, hiszen Sarkozy helyett Fillon nyert, aki aztán be se került a döntő, második elnökválasztási fordulóba. Az elnök pedig egy bukott szocialista politikus, Macron lett. Aki semmit nem tesz a migránskrízis és érdemben a terror ellen sem. Sőt. Rengeteg pénzt elvett a katonaságtól.

Sarkozy persze egyre népszerűbb, sokan ezzel hozzák összefüggésbe, hogy egy 11 éves, Kadhafival és a 2007-es elnökválasztási kampánnyal kapcsolatos ügyét megpróbálják előkaparni. Ami tény: Macron népszerűtlen és képtelen megbirkózni Franciaország legnagyobb problémáival, és egyre többen várják Nicolas Sarkozy visszatérését.