Az általános megvetés ellenére sem hajlandó eltűnni a nőverő Juhász Péter

Vágólapra másolva!
Addig a pontig, ameddig nem derült ki, hogy Juhász Péter terrorizálta három gyerekét és élettársát, hogy a gyerekei előtt drogozott, hogy a 48 kilós asszonyt összeverte, amikor menstruált, hogy bezárta a lakásba - tehát mindaddig az egyik legkomikusabb politikus volt Juhász Péter. Már amennyiben Juhászt politikusnak lehet nevezni. Egy egész életében kudarcot kudarcra halmozó, nehézkesen fogalmazó, semmilyen idegen nyelvet nem beszélő, a magyar nyelvvel nyelvtani hibákkal birkózó, frusztrált és hiperagresszív ember, akinek a politikában (és az életében) soha semmi sem sikerült. Mielőtt egy Soros-szervezetnél dolgozott volna, egy call-centerben telefonálgatott. A Kendermag drogpropagáló egyesület alapítója aztán a Bors és a TV2 Tények leleplező cikkei és riportjai után belebukott az asszonyverésbe, és nem indulhat képviselőjelöltként. De Juhász nem nyugszik. Nem hajlandó felfogni, hogy vége. Persze, hiszen muszáj mocorognia, hogy tudjon pénzt tarhálni.
Vágólapra másolva!

Tegnap két akciót is végrehajtott. A 888 beszámolója szerint egy kórházfelújítás nem tetszett neki, és összefirkálta a járdát. Persze, Juhász Péterhez méltóan azonnal közröhej tárgya lett, hiszen azt hitte, közterületen firkál, de kiderült, hogy a kórházé volt a járda, így el kellett oldalognia.

Este pedig Simicska Lajos tévéjében, az előző munkahelyéről kiutált, Simicskánál borzalmas nézettséget produkáló Kálmán Olgánál járt. Két nappal Juhász bukása után Kálmán Olga természetesen tapintatosan nem kérdezte Juhászt a bukásáról, nem kérdezte a nőverésről. Hanem hízelgett neki, amit az asszonyverő Juhász - milyen meglepő - hízelgéssel viszonzott.

Juhász bukása után egyébként két, hasonlóan erkölcstelen politikus bukását várja a közvélemény: az embertelen Hadházy Ákosét, aki kínozta nyugdíjas szomszédját, mert el akarta venni a lakását. És Vona Gábor helyettesének bukását. Az ózdi jobbikos polgármester, a magát meztelenül fényképeztető Janiczak Dávid az asszisztensnőjét fenyegette hihetetlen trágárságokkal.