Szúrt és egy nőt fenyegetett egy szíriai migráns

Németország szilveszter migráns
Köln, 2018. január 1. Megmotoznak egy férfit rendőrök a kölni főpályaudvarnál szilveszter éjszaka, 2017. december 31-én. Az ugyanitt a 2015-ös szilveszteri mulatságban nők ellen elkövetett támadások miatt megszigorították a biztonsági intézkedéseket a német nagyvárosok óévbúcsúztató utcai rendezvényein. (MTI/EPA/Sascha Steinbach)
Vágólapra másolva!
Egy 18 éves migráns randalírozott az egyik dél-németországi városban, Hagenowban - írta az SVZ.de. Tört-zúzott, és több emberre is rátámadt az ámokfutó. Egy nőt inzultált, egy irakit leszúrt, és megtámadott egy járőkelőt is. A német média elhallgatta az ügyet. 
Vágólapra másolva!

Az esetet szemtanúk jelentették a rendőröknek. Azt mondták, hogy

Allahu Akbart rikácsolt,

miközben az utcán rohangált egy 18 éves, szír migráns este 8 és 10 óra között. Öt bűncselekményt követett el ez alatt az idő alatt.

Inzultált egy nőt, megtámadott egy járókelőt, leszúrt egy irakit, és betörte egy üzlet kirakatát.

A Hirtenstraßén látták először, ahol egy közlekedési táblával betörte egy borbélyüzlet ablakát, aztán egy autónak esett neki. Amikor a sofőr kiszállt, mert megsérült az autója, a migráns a fejéhez dobott egy sörösüveget. A sofőr könnyebben megsérült - írta meg a SVZ.de.

Megmotoznak egy férfit rendőrök a kölni főpályaudvarnál, szilveszter éjszaka, 2017. december 31-én. Az ugyanitt a 2015-ös szilveszteri mulatságban nők ellen elkövetett támadások miatt megszigorították a biztonsági intézkedéseket a német nagyvárosok óévbúcsúztató utcai rendezvényein. Forrás: MTI/EPA/Sascha Steinbach

Ezután két apartman ablakát dobta be sörösüvegekkel a fiatal szír, amelyekben anyagi kár keletkezett, majd egy nőnek tett szexista megjegyzést, aztán egy 10 fős csoporttal provokált veszekedést a közeli lakóövezetben.

Egyikükre, egy iraki férifra késsel is rátámadt.

Innen elmenekült, majd elbújt a lakónegyednél lévő körforgalom közelében. A kés, amivel a 26 éves irakit leszúrta, még mindig nála volt, amikor rátaláltak. A rendőrök úgy ítélték meg, hogy

könnygázt is be kell vetniük az őrjöngő migráns megfékezésére,

aki nem adta könnyen magát. A német rendőröket is megrugdosta, amikor elfogták. A migráns őrizetbe van, ennek ellenére a hétvégén hallgatott erről a német média.