Meg akarták erőszakolni a migránsok, de nem tudták, hogy harcművész

Vágólapra másolva!
Két migráns kiszemelt magának egy nőt a skóciai Forfarban, azonban azt nem sejtették, hogy a nő egy jól képzett harcművész - számolt be The Sun skóciai kiadására hivatkozva az esetről a 888.hu.
Vágólapra másolva!

A héten a skót bíróság elé került az ügy, amely még tavaly szeptember 17-én történt. A sértett aznap késő este lépett ki egy helyi szórakozóhely, a Royal nightclub ajtaján és ekkor látta meg őt a két bűnöző, Mohammad Islam és Shehab Smekramuddin. Az ügyészek által bemutatott köztéri kamerafelvételeken is látszik, hogy a páros szinte azonnal kiszúrta magának a nőt – olvasható a 888.hu-n.

Percekkel később Islam odalépett hozzá és felajánlotta, hogy hazakísérnék. Valamivel később Smekramuddin a nő mögé lopózott, a földre lökte, és leszorította.

Ám, ami ezután következett, arra nem számítottak a migránsok. A földön fekvő nő a könyökével hátrafelé többször megütötte az őt leszorító migránst, ahogy a bíróságon fogalmazott, "szétrúgta a golyóikat" is. Ezek után ki tudott szabadulni, és azonnal értesítette a rendőröket. A bíróság előtt azt vallotta, hogy nem emlékszik pontosan, hogy hogyan védekezett a támadók ellen.

– mondta a nő a számára szerencsésen végződött esetről, amely így is mély nyomokat hagyott benne.

A migránsok azzal védekeztek, hogy nem akarták megerőszakolni a nőt, csupán ki akarták rabolni.

A bíróság azonban nem fogadta el ezt az érvelést, mondván, hogy a támadás alatt a nő elejtette a táskáját, és a migránsok ahhoz nem nyúltak hozzá.

A tárgyalás végén a 28 éves Islamot és 48 éves társát a bíróság bűnösnek találta, és egy későbbi időpontban, várhatóan jövő hónapban szabja ki a büntetést. A két migráns addig is börtönben marad.