Otthon, a tükör előtt vágta ki a saját melléből az implantátumot (18+)

2018.04.24. 10:18

Egy háromgyerekes édesanya az otthonában, egy tükör előtt vágta ki a saját melléből az implantátumot. Azt mondta, a túl nagy mellei miatt folyamatosan szorongott. Videón a nőről és az implantátumról készült képek.

A 49 éves Tonia Rossington Skegness településen él, Angliában. Három gyereket szült, a sok szoptatástól mellei megereszkedtek.

A férje 2400 fontot (853 ezer forint) adott neki mellnagyobbításra. A nő meg is műtette melleit, az eredeti B kosárméretről F kosárméretre.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Tonia egy idő után egyre rosszabbul érezte magát a nagyobb mellei miatt, azonban már nem engedhette meg magának az újabb, 3000 fontos (több mint 1 millió forint) műtétet, hogy kivetesse az implantátumokat.

Elmondta a háziorvosának, hogy az implantátumai miatt depressziós lett és szorong. Azt mondta, hogy már arra is gondolt saját magának kiveszi őket - írja a Metro.co.uk.

Az orvos azonban azt mondta neki, ő csak akkor küldheti műtétre, ha az implantátumok megrepedtek, és fájdalmat okoznak, vagy egyéb kockázatos szövődmények lépnek fel.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Tonia azt mondta, nem akart egy vagyont költeni az újabb műtétre, ezért elhatározta, hogy saját magának veszi ki az implantátumokat, otthon a tükör előtt.

A nő a YouTube-on keresett rá, hogyan kell a műtétet elvégezni. Amíg a férje dolgozott, végre is hajtotta magán a beavatkozást.

A korábbi műtét olyan idegkárosodást okozott nála, ami miatt a mellei alsó részén nem működtek a fájdalom receptorai. Így azt gondolta, fájdalom nélkül kivághatja magából az implantátumokat.

Erős gyomrom van, és tudtam, hogy saját magamnak is ki tudom venni őket

– mondta a nő. Ugyanakkor azt is mondta, hogy az utolsó pillanatig próbálta magát lebeszélni a dologról: „Folyamatosan azt mondtam magamnak: Ne légy őrült, nem gondolkozol tisztán!”

IllusztrációForrás: Thinkstock

A nő eközben jégkockákat tett egy zacskóba, felment az emeletre, a jeget pedig a mellére tette 5 percre, az eredeti vágás helyére.

„Leültem a tükör elé, és arra gondoltam, csak egy kis vágást ejtek, hogy megnézzem, fáj-e” - mondta. Miután teljesen elérzéstelenítette a heg körüli részt a jéggel, megfeszítette a bőrét, majd egy sniccerrel egy apró vágást ejtett az eredeti heg helyén.

Nem éreztem semmit. Gondoltam, nem is fáj, ez nagyszerű!

- mondta Tonia. Óvatosan követte a 14 éves heg vonalát a késsel, nehogy véletlenül megsértsen egy eret.

Miután úgy érezte, minden rendben van, mélyebbre kezdett vágni, míg meg nem látta a mellében lévő szilikont. Azonban az implantátum a kivétel közben kiszakadt.

Odatettem egy kis gézt, és megragadtam az implantátumot. Ekkor vettem észre, hogy megrepedt. Ahogy elkezdtem kihúzni, egy darab a kezemben maradt. Ekkor kezdtem pánikolni.

Azt mondta, mindent szilikon borított, minél jobban húzta ki a melléből, annál pépesebb lett az egész.

IllusztrációForrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Miután mindkét implantátumot kivette a melleiből, bekötözte a sebeit, felvett egy melltartót, majd autóba ült, és a bostoni Pilgrim Kórházba vezetett. A férjének hagyott egy üzenetet, miszerint kórházba ment, de nem kell aggódnia.

A nőt a kórházban ellátták, teljesen rendbe jött. Tonia azt mondta, igaz, hogy most nem néznek ki szépen a mellei,

de sokkal jobban érzi magát az implantátumok nélkül, és sosem tetetne be újakat.

Dr. Naveen Cavale plasztikai sebész azt mondta, lehetséges, hogy az előző műtét károsodást okozott a nő mellének alsó részén, és ezért nem érzett fájdalmat, azonban szerinte nagyon veszélyes otthon elvégezni egy ilyen műtétet.

„Szerencsés, hogy nem történt komolyabb baja” – mondta az orvos.

Videó a nő ejtette vágásról, és a kivett implantátumok állapotáról: