Rejtélyes autó lógott egy hídról

Vágólapra másolva!
Szerda reggel kapott riasztást a torontói rendőrség, hogy a Millwood-hídról egy vastag kábelen egy autó lóg lefelé és a híd alatti füves terület felett tizenöt méterrel himbálózik. Annyi már kiderült, hogy nem volt filmforgatás a hídon, tehát nem kaszkadőrök használták az autót. Egyelőre rejtély, hogyan és miért került oda.
Vágólapra másolva!

Történetének egyik legfurcsább esetével foglalkozik a torontói rendőrség. Ahogy a Global News beszámol róla, szerdán kora reggel érkezett hozzájuk a bejelentés, hogy egy kék Honda Civic lóg lefelé egy kábelen a Millwood-hídról. Annak hamar sikerült utánanézni, hogy kért-e valaki forgatási engedélyt a helyszínre, de kiderült, hogy nem egy kaszkadőrmutatvány után maradt ott az autó.

Forrás: Global News

A tűzoltóknak nem kevés munkájába került, hogy a tizenöt méteres magasságból lekerüljön a földre az autó, amiről közben észrevették, hogy csak a karosszéria kerekekkel, kiszerelték belőle a motort és az üléseket, a rendszámot levették.

Forrás: Global News

Egyelőre minden hatóság tanácstalan, hogy mi történhetett, és hogyan kezeljék az esetet. Ha valaki tréfának szánta, nem kímélt pénzt, időt és energiát terve megvalósításához. További költségekre számíthat, ha megbüntetik illegális hulladékelhelyezésért, mert mondjuk az alvázszám nyomra vezeti a rendőröket.