Pocsolyába dobálják a forró aszfaltot Kárpátalján - videó

kárpátaljai útjavítás
Kárpátalja lakosságát érthető módon felháborította, hogy a vízzel tele gödrökbe szórják a forró aszfaltot a munkások.
Vágólapra másolva!
Kárpátalja felháborodott lakosai az egyik közösségi oldalon tettek közzé fényképeket arról, hogy a közúti szolgálat munkatársai slendrián módon a hatalmas tócsákba rakják a forró aszfaltot. Korábban a megyében számos tiltakozási akciót szerveztek az utak javítása érdekében, ugyanis a magyarok által legsűrűbben lakott ukrán területen évtizedek óta járhatatlanok még a kulcsfontosságú közutak is.
Vágólapra másolva!

A többi között a kárpátaljai Dombó (Дубове, Técsői járás) település lakosai is teljesen kiakadtak az interneten közzétett fotók láttán, konkrétan azon, hogy a közúti munkások a településükön milyen hanyag munkát végeztek – számol be a RIA Novosztyi.

Kárpátalja lakosságát érthető módon felháborította, hogy a vízzel teli gödrökbe szórják a forró aszfaltot a munkások Forrás: karpatinfo.net

Május 2-án a hatalmas felhőszakadás következtében esővíz árasztotta el a kárpátaljai utakon tátongó gödröket. A fenti fotó alapján a hatalmas pocsolyák sem akadályozták a közúti dolgozókat a tervezett munkák megkezdésében.

Sőt, felkerült az internetre egy olyan videó is, amelyen az látszik, hogy az egyik településen meg sem próbálták kilapátolni a vizet a hatalmas gödrökből, egy traktorral a bokáig érő vízben egyengették a forró aszfaltot.