Két migráns meg akarta erőszakolni, a karatetudása mentette meg

Vágólapra másolva!
Két migráns támadt rá egy fiatal nőre Skóciában. A nő egy szórakozóhelyről tartott haza, amikor a két férfi követni kezdte, majd egy park mellett a földre teperték. A migránsokat a bíróság most ítélte el.
Vágólapra másolva!

A 29 éves Kelly Soutar Skóciában él, Forfar településen. Egyik este egy szórakozóhelyről tartott hazafelé, amikor két migráns megtámadta. Soutar barna öves karatés, azt mondta, csak annak köszönheti az életét, hogy önvédelmet tanul.

Az illegális bevándorlók, a 28 éves Mohammad Islam, és az 59 éves Shehab Smekramuddin a szórakozóhely előtt figyeltek fel a fiatal nőre, majd követni kezdték.

A nő azt mondta, amikor észrevette, hogy követik, megpróbált egy forgalmasabb környéken elvegyülni, majd mikor úgy látta, a két férfi már nincs a nyomában, tovább folytatta útját hazafelé.

Azonban nem messze a nő házától, egy park mellett Islam újra a nyomában volt, Smekramuddin pedig egy fal mögül bukkant elő, és megragadta a nőt - írja a Daily Mail.

A nő azt mondta, a fiatalabb férfit ágyékon rúgta, amikor az közelíteni kezdett hozzá.

– mondta a nő.

Ekkor az idősebb migráns, aki lefogva tartotta a nőt, hirtelen a földre teperte. A nő hason feküdt, mikor a fiatalabb migráns ismét közel ment hozzá.

A nő azt mondta, az önvédelemórán megtanulta, hogyan kell az ilyen helyzetből kiszabadulni.

Ennek köszönhetően sikerült az őt lefogó migránst kibillentenie az egyensúlyából, majd ellökni.

A fiatal nő ezután futni kezdett, az egyik barátjához menekült, akinek elmondta, mi történt. Hívták a rendőrséget, a rendőrök pedig elfogták a két férfit.

Az eset tavaly szeptemberben történt, a bíróság most 6 év börtönre ítélte a két migránst.

A nő azt mondta, nagyon megviselték a történtek. Megkönnyebbült, hogy a két férfit börtönbe zárják, így másnak már nem tudnak ártani.