Két kisgyerekével együtt mászott ki az ablakon egy anya

2018.05.25. 10:58

A helyi rendőrség közösségi oldalán tették közzé azt a videót, amelyen dél-floridai rendőrök megmentettek egy anyát a két kisgyerekével együtt. Egy kertes házban lévő garázs feletti párkányon kuporgott a család a hétvégén.

A Delray Beach Rendőrség felvételén jól látható, hogy egy 1 éves és egy 3 éves gyerek került bajba szombat délután. Az akciót az egyik rendőr testkamerája rögzítette. Több rendőr is érkezett a helyszínre. Ketten azonnal a párkány alá álltak, hogy ha baj van, tudjanak segíteni.

Vigye vissza a gyerekeket, kérem, kérem, csak ezt akarjuk - kiabálta Rob Addea rendőr a nőnek, aki társával, Matt Warne-nal együtt le sem vette a szemét róluk, azt figyelte, mikor kell elkapnia valamelyiküket.

Eközben Mike Debree és Brian Griffith belépett a házba és feljutott a párkányra. Az egyik rendőr azonnal megfogta a gyerekek karját, társa pedig próbálta megnyugtatni az anyjukat, aki azt sem akarta elhinni, hogy valóban rendőrök. Megmutatták neki a jelvényüket.

A nő kiszámíthatatlanul viselkedett, és nem volt hajlandó meghallgatni a tisztek parancsát- idézte a rendőröket a Fox News.

A nő izgatottan és láthatóan paranoiásan viselkedett.

Amíg a Debree a gyerekeket bevitte a házba, Griffithnek is sikerült épségben lejuttatni a párkányról az anyjukat. Az egyelőre nem világos, miért döntött úgy az asszony, hogy ki kell mászniuk az ablakon. Az ügyben nyomoznak a helyi rendőrök, akik arra is kíváncsiak, szenved-e valamilyen mentális betegségben a kétgyerekes anya.