Gyerekei előtt vertek véresre egy férfit a migránsok Franciaországban

Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő történetről számolt be a lavdn.laoixdunord.fr: egy 20 fős migránscsapat szabályszerűen megtámadta az egyik Bois-Blancs-i játszótéren pihenni vágyó családokat. Eszméletlenre és véresre vert családapa, ellopott mobiltelefonok, valamint síró, sokk hatása alá került kisgyerekek maradtak utánuk. A rendőrség persze senkit nem vont felelősségre a történtek miatt. Ezeknél csak az megdöbbentőbb, hogy miért került sor az agresszív támadásra: azért, mert az egyik szülő szólni mert egyikőjüknek, hogy ne hajtson be motorral a gyerekek közé. 
Vágólapra másolva!

Egy szemtanú számolt be a történtekről. Kora este, 19 óra körül a családok nyugodt pihenésének egy motorkerékpár hangos dübörgése vetett véget. Egy migráns a gyerekek közé hajtott a motorral.

Egy apuka szólt neki, hogy ne tegye, mire a motorkerékpáros arcon vágta. A felesége kétségbeesetten odarohant, hogy segítsen, de az agresszív migráns neki sem kegyelmezett, két ütést kapott az arcára.

Többen látták, hogy mi történik, és odasiettek a megtámadott szülőkhöz, igyekeztek megnyugtatni őket. A migráns közben elmenekült.

A Bois Blancs-i játszótér, ahol egy 20 fős migránsbanda támadt rá a pihenni vágyó családokra Forrás: lavdn.lavoixdunord.fr

Nem sokan gondolták volna közülük, hogy ez csak a kezdet volt. Pár perccel később egy mintegy 20 fős, fiatalokból álló migránsbanda jelent meg autókkal és motorkerékpárokkal. Innentől kezdve elszabadultak az indulatok,

az egyik szülő a rendőrséget szerette volna hívni, erre 5-6 migráns, nincs jobb szó rá, nekiesett, és gyerekei szeme láttára összeverte. A férfi a saját vérében feküdt, eszméletlenül.

A szemtanú arról számolt be továbbá, hogy a bevándorlók kifosztották a családokat, a mobiltelefonjaikat is elvették. A kisgyerekek persze pánikba estek, valószínűleg soha nem fogják elfelejteni a történteket.

Az eset után a rendőrök ugyan kijöttek a helyszínre, de senkit nem vontak felelősségre. Ez utóbbi miatt panaszt nyújtottak be a megvert, megfélemlített szülők.