Macron testőre és egy terroristákat bújtató bűnöző együtt FIFA-ztak

Vágólapra másolva!
A 20minutes online francia lap számolt be arról, hogy egy Twitterre feltöltött videó tanúsága szerint, Makao, Emmanuel Macron, francia elnök testőre és Jawad Bendaoud egy francia bűnöző, aki a gyanú szerint a 2015. november 13-i terrortámadások utolsó terroristáit bújtatta lakásán, jó barátságban vannak, hiszen együtt videojátékoztak nem is olyan régen.
Vágólapra másolva!

Jawad ügyében még nem döntött jogerősen a bíróság, de annyi bizonyos, hogy az ő Saint Denis-i lakásán rejtőztek az utolsóként letartóztatott terroristák.

Jawad Bendaoud-t letartóztatták, de mindent tagadott, és azt állította, hogy nem tudott arról, hogy terroristák vették ki a lakást, de sem a francia közvéleményt, sem az ügyészeket nem sikerült meggyőznie.

Jawad Bendaoud, akinek a lakásában a 2015. november 13-i terrortámadás terroristái rejtőztek. Forrás: AFP

Nos, Macron testőre, Makao, aki nemrég Macronnal fotózkodott, úgy tűnik jó barátja Bendaoud-nak, mivel a közzétett videó tanúsága szerint együtt játszottak a FIFA 2018-as videojátékkal.

Íme a videó:

A videó elején látható a terroristákat bújtató Bendaoud, majd az, hogy egy rendkívül nagydarab, erős ember ül a kanapén a Kongói Demokratikus Köztársaság focimezében - ahonnan egyébként Makao származik - és játszik a konzollal.

Ha esetleg kétség merült volna fel afelől, hogy ez ugyanaz-e az ember, aki Macron testőreként dolgozik, minden kétséget eloszlattak a Check News kutatásai, amelyek bizonyították, hogy Makao Snapchat-fiókjában ugyanebben a focimezben szerepel több képen is.

Macron elnök és testőre Makao:

Azóta a videó bejárta a közösségi hálót, és sokan összeesküvés-elméleteket gyártanak, mely szerint Makao a kapcsolat a köztársasági elnök és a terroristákat bújtató Bendaoud között.