Többen a földre vetették magukat a rémülettől Eminem koncertjén

ivósgaléria Eminem
Eminemnek karrierje kezdetén alkohol- és drogproblémái is voltak. Végül azért hagyta abba az ivást, hogy folytatni tudja a zenélést
Vágólapra másolva!
Szombati amerikai koncertjén Eminem felkavarta közönségét, mivel lövésekre emlékeztető effekteket is beépített a show-ba. Sokan megijedtek és a földre vetették magukat, mások viszont védelmükbe vették a zenészt.
Vágólapra másolva!

Nagyon megijesztette rajongóit Eminem. Szombati amerikai koncertjén a Kill you című szám alatt lövésekre emlékeztető effektek hangzottak el, amik annyira valósághűek voltak, hogy kitört a pánik a közönségben.

Rengetegen sikoltottak és a földre vetették magukat ijedtükben,

sokan a Twitteren és más közösségi felületeken írtak arról, hogy mennyire kiborultak. Egyikük azt írta, „borzalmasan felelőtlen és undorító volt lövésekre emlékeztető hangeffektekkel befejezni a dalt. Egész életemben szerettem Eminemet és a zenéjét, de

Lövéseket hallani, és látni az önmagukat földre vető embereket nem vicces, aranyos vagy lenyűgöző. Ez a szomorú valóság, amiben élünk és ezen nem lehet poénkodni” - írta a közösségi médiasztár Andrea Russett.

Az alábbi videón is látszik, mennyire megijedt az emberekm, aki a felvételt készítette. A lövések hangja után óriásit rezdül a telefonja:

A Consequence of Sound azt írja, többen megvédték Eminemet, mert ez nem új dolog már korábbi koncertjein is voltak ilyen effektek, ezért szerintük senkinek nem kellett volna megijednie Az eltérő reakciók ellenére az tény, hogy az esemény felkavarta a közönség tagjait.

Eminem Forrás: Picture-Alliance/AFP/Foto: Geisler-Fotopress/Van Tine/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

A zenész menedzsere, Paul Rosenberg szerint pirotechnikai effektek okozták a nagy robajjal járó hangokat. „Sok száz előadóhoz hasonlóan használta már ezt az effektet az elmúlt 10 évben, többek között idei amerikai koncerteken is, és eddig nem volt rá panasz” - írta ki Instagramon Rosenberg.