A migránsok szabadon kukkolhatják a nőket a svédországi fürdőkben

2018.06.14. 10:24

Megszületett az utópisztikusan jóléti és természetesen baloldali svéd állam, valamint a minden törvényt eleve megszegő, gátlástalan bevándorlók találkozásának egyik legtorzabb „gyümölcse”: a transzgender nap a fürdőben.

A nemváltók kedvére létrehozott nap a gyakorlatban azt jelenti, hogy a migráns férfiak aznap szabadon bemehetnek a női öltözőkbe és zuhanyzókba is egy svéd uszodában - írja a 888.hu.

A malmői Ribersborgs Kallbadhus uszodaForrás: Facebook/Ribersborgs Kallbadhus

Az egyik malmői szabadtéri uszoda – feltehetően a hihetetlenül nagy érdeklődés miatt – úgy döntött, hogy minden hónap első hétfőjét a transzneműeknek és a genderfluiditás, azaz nemiségproblémával küzdőknek ajánlja fel.

A „Queer Kallis” programnak elnevezett akció keretében ezért minden hónap első hétfőjén úgy üzemeltetik majd az uszodát, hogy aznapra nem érvényesek a nemiség alapján történő területi és belépési korlátozások.A nagy transzgender akció azonban a hírek szerint csúfos kudarcot és komoly botrányt okozott, mivel transzneműek egyáltalán nem jelentek meg a nekik kitalált uszodai napon, ám olyan migránsok, akik a különleges napra hivatkozva meztelen svéd nőket akartak látni, viszont nagyon nagy számban.

Az Aftonbladet tudósítása szerint a malmői Ribersborgs Kallbadhus szabadtéri uszodájában elindított transzgender napot kihasználva tömegesen jelentek meg migráns fiúk és férfiak az intézmény női zuhanyzói, öltözői és mellékhelyiségei mellett, illetve azokban.A hírek szerint sok nő úgy döntött, hogy egyszerűen elhagyja a fürdőt a férfiak nem várt és zavaró jelenlétének köszönhetően.

A május 7-én kezdődött program elindítását támogatta Hanna Thomé, a Baloldali Párt és Linda Hiltmann a Feminista Kezdeményezés képviselője is.

A feminista párt többek között arról ismert, hogy a vezetője, az ugandai migráns hátterű Victoria Kawesa az iszlám helyett a férfiakat hibáztatta amiatt, hogy a muszlim iskolákban nemi alapon hátrányos megkülönböztetést szenvednek el a lányok.

Victoria KawesaForrás: Origo

Az akciót elindító szélsőséges baloldali politikusok szerint egyébként a történtek miatt még nem lenne szabad felfüggeszteni az uszodai program végrehajtását, mert amit a migránsok tettek, az csak „a patriarchális világ kifejezésmódja”.