Az olaszok megtiltották két újabb migránscsempész Soros-hajó kikötését

Jugend Rettet, Iuventa, migráns
(FILES) In this file photo taken on November 04, 2016 The 'Iuventa', a rescue ship run by young German NGO 'Jugend Rettet' (Youth Saves), sails off the Libyan coast during a rescue mission in the Mediterranean Sea. Italy's highest court of appeal on April 24, 2018 rejected a request by the German NGO Jugend Rettet to release its migrant rescue boat, impounded eight months ago on suspicion of facilitating illegal immigration. The Italian Court of Cassation did not say why it had turned down the NGO's request for the release of the Iuventa, a 33-metre (110-foot) motorboat seized off the island of Lampedusa on August 2. At the time, the state police force had said that circumstantial evidence had come to light in a probe dating back to October 2016 which suggested the boat was being used for "activities facilitating illegal immigration". / AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO
Vágólapra másolva!
Matteo Salvini, Olaszország belügyminisztere és miniszterelnök-helyettese ígéretet tett arra, hogy két további, migránsokat csempésző sorosista álcivil szervezet hajóit is kitiltja az olasz kikötőkből.
Vágólapra másolva!

A Liga bevándorlásellenes vezetője a Sea-Eye és a Mission Lifeline nevű, Soros György által finanszírozott német álcivil szervezeteket (NGO) tette tilalmi listára.

- közölte Salvini Facebook-oldalán.

Az új római belügyminiszter bejegyzésében azt állította: mindkét NGO Líbia partjai közelében állomásoztatja hajóit, azért, hogy

A Mission Lifeline egyik emberkereskedője Twitteren erre azt válaszolta, hogy: „Ilyen, amikor a fasiszták biztosítanak nekünk nyilvánosságot...”

Tulajdonképpen csak a szokásos történt:

a bevándorláspárti, sorosista migránscsempészek fasisztáznak, mivel nincsenek racionális érveik.

Pénteken az álcivil szervezet egy másik tagja arról számolt be, hogy a líbiai partok közelében állomásozó hajója részt vett egy állítólag vészhelyzetbe került vízi jármű 118 utasának a kimentésében, ám

az olasz parti őrség parancsára át kellett tenniük a migránsokat egy szingapúri teherhajóra, amely a líbiai Miszráta kikötőjébe tartott.

Alex Steier, a Mission Lifeline szóvivője egy e-mailes nyilatkozatában aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy a kimentett migránsokat visszaviszik Líbiába.

Migránsok a Földközi-tengeren Forrás: AFP/Andreas Solaro

Tehát a bevándorláspárti spekuláns által pénzelt szóvivőnek azzal van problémája, hogy betartják az Európai Uniónak a líbiai kormánnyal kötött megállapodását, amelynek értelmében

vissza kell szállítani a Földközi-tengeren feltartóztatott illegális migránsokat az észak-afrikai országba.

A napnál is világosabb, hogy Soros György mindenáron beavatkozik az EU belügyeibe a szervezetein keresztül.

Olaszország múlt vasárnap megtagadta a két sorosista álcivil szervezet, a SOS Mediterranée és az Orvosok határok nélkül (MSF) által működtetett, 629 illegális bevándorlót szállító Aquarius mentőhajó kikötését, de Málta sem fogadta a hajót.

Az Aquarius helyzete végül kedden oldódott meg: a migránsok befogadását az új bevándorláspárti spanyol kormány vállalta el, a hajó vasárnap érkezhet meg Valencia kikötőjébe.

Az Aquarius esete ismét rávilágított az Európai Unióban a migrációs politika terén kialakult éles megosztottságra,

és felerősítette a bevándorlási szabályok reformját sürgető hangokat.

A kérdés az egyik fő témája lesz az EU június végére tervezett csúcstalálkozójának.