Cicciolina perel a lószex miatt

Celeb vagyok ments ki innen Cicciolina Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Cicciolina
Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Cicciolina
Vágólapra másolva!
A Blikk beszámolója szerint Ciccolina komoly vagyont remél a Google ellen kezdeményezett pertől, amelyben azzal vádolja a céget: hamis állítások alapján terjesztették el róla, hogy intim kapcsolatba került egy lóval.  
Vágólapra másolva!

Az egykori pornósztárral kapcsolatban számtalan pletyka kering arról, hogy egyik korai filmjében egy lóval került közelebbi kapcsolatba. A részletekre a mai napig gyakran keresnek rá a legnépszerűbb internetes böngészőben. Cicciolina szerint az amerikai óriáscég hibája, hogy a mai napig összekötik a nevét és a lóval való közösülést, ezért

70 millió dolláros (18,75 milliárd forint) kártérítési pert indított a Google ellen az elszenvedett erkölcsi és anyagi veszteségek miatt.

Mint arrról a Blikk is beszámolt, Cicciolina határozottan kijelentette:

Cicciolina Fotó: Polyák Attila - Origo

Mindennek ellenére

az internetes kereső a Cicciolina és a ló szavakra a mai napig több száz linket ajánl fel, amelyek a szexuális kapcsolatot taglalják.

A városi legenda szerint

Riccardo Schicchi Cicciolina Number One című alkotásában voltak olyan jelenetek, amelyekben a díva egy állattal volt együtt

– ez azonban így nem teljesen igaz.

Ilona 2017-ben döntött úgy, hogy pert indít a Google ellen, követelve a szolgáltatótól, tüntessék el az összes, rá nézve kínos linket, amelyek komoly kárt okoztak a hírnevének, és számos előítéletet gerjesztett vele szemben.

Ügyvédje szerint a „legendává" váló jelenet félreértés eredménye,

és eljött az ideje, hogy véget vessenek a mendemondának. Így Ilona töröltetné a lovas kapcsolatra utaló összes tartalmat az internetről, s a kérdéses film jogaiért is harcba szállt – a bírósági hercehurca azóta is tart.

Cicciolina a Blikknek elmondta:

Cicciolina egy macival Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina

Cicciolina, vagyis Staller Ilona a lóügy kapcsán azt is megemlítette: szeretne újra Budapesten lakni, azonban ehhez el kell adnia római luxuslakását, amelyet szívesen adna át egy magyar vásárlónak.

Ez egy különleges rezidencia, hiszen itt élek 1974 óta. Hatalmas és elegáns, óriási erkélyei vannak, csak az egyik 300 négyzetméter. Ráadásul tartozik hozzá medence, remekül lehet meztelenül napozni. Kicsit ugyan drága, de igazán jó befektetés!

– mesélte az egykori pornódíva, aki tehát – ellentétben a legendákkal – sosem folytatott viszonyt állatokkal.