A liberálisok kimondták: le kell cserélni Németország népességét!

2018.07.16. 15:54

A Huffington Post című liberális lap egyik szerzője, Veit Linden szerint a populizmus előretörésének megakadályozása érdekében a jelenlegi német állampolgárokat külföldi migránsokra kell lecserélni egy újranépesítési program keretében.

A Huffington Post német kiadásában„Újranépesítést! Miért kell lecserélni a német népet?”címmel közölt írásában, Veit Lindner szélsőségesen liberális újságíró azt állítja, hogy az „új jobboldal” lendületének megállítása érdekében az lenne a legjobb, ha egész egyszerűen migránsokra cserélnék le a német embereket – írja a 888.hu.

A liberálisok szerint rájuk kell lecserélni az európai őshonos népességetForrás: MTI/EPA/VOIX DU NORD/MAXPPP/Johan Ben Azzouz

Figyelem, németek! Itt az ideje az átfogó népességcserének. Fekete, barna, sárga, fehér, ázsiai és arab, afrikai, amerikai, indiai, és bármilyen hitbeli emberek. Gyertek, és segítsetek nekünk! Özönljetek be, és népesítsetek minket újra, de alaposan!– tudatta Lindner.

A balliberális sajtó eddig azt mondta, hogy csupán minden alapot nélkülöző összeesküvés-elméletek azok a feltételezések, amelyek szerint a globalista liberális politikai erők Európa őshonos fehér lakosságának a lecserélését előre meghatározott terveknek megfelelően próbálják meg végrehajtani.Veit Lindner ultraliberális szerzőként azonban most brutális bizonyítékkal szolgált arra vonatkozóan: a ballibek nagyon is tudatosan és módszeresen támogatják a tömeges migrációt.

Forrás: Origo

Reményeik szerint ugyanis, ha a bevándorlók többségbe kerülnek, akkor az az ő hatalomra kerülésüket jelenti majd.A szélsőséges Lindner nincs egyedül a németek helyett bármilyen más nemzet tagjait szívesebben német földön látó elkötelezettségével.

A Németországba beözönlő migránsáradat csúcspontján, 2015-ben például a zöldpárti Stefanie von Berg parlamenti felszólalásában arról beszélt, hogy a németek 30 éven belül a saját városukban kisebbségiek lesznek, és ez egy jó dolog.