Rokkant parkolót használt, majd megverte a parkolóőrt a fiatal testépítő

2018.07.20. 18:32

Brutálisan megverte egy 63 éves parkolóőrt, egy nőt az a BMW-s, akit azért büntettek meg, mert jogtalanul akart rokkant parkolót használta. Az asszony azóta se mer egydül utcára menni, az agresszív férfit pedig börötnbüntetésre ítélte a bíróság. 

A 23 éves Reece Wall azonnal nekiesett a 63 éves Gillian Brooksnak, amikor meglátta őt a fehér BMW-je mellett állni, a büntetéssel a kezében. Többször arcon ütötte az asszonyt, aztán rugdosni kezdte, majd elhajtott az autójával, magára hagyva az eszméletlen Brooksot  - írja a Metro

A férfi ügyvédje, Louise Winning szerint védence nem akarta bántani a nőt és nem szándékosan verte véresre az arcát. Azzal magyarázta, hogy mivel Wall testépítő és modell is,

egy szigorú diétát kell követnie, ami miatt nem volt elég zsír a szervezetében és ezért "nem jól reagálta le a helyzetet".  

A megvert aszsony viszont nehezen épül fel: nehezen tudja kinyitni a száját és rágás, evés közben fáj az állkapcsa. 

Azt hittem meg fogok halni, hogy véget ér az életem és még sosem volt ilyen félelmetes érzésben részem." – mondta el Brooks, akit lelkileg is nagyon megviseltek a történtek, ezért nem meri egyedül elhagyni a házat. Sőt, ha meglát egy fehér BMW-t, összerezzen ijedtében. 

Wall-t a bíróság 26 hét börtönre ítélte, és 364 ezer forintnyi kártérítés megfizetésére kötelezte.