Tizenegyen meghaltak egy hajóbalesetben Missouriban

Branson, 2018. július 20. A Southern Stone megyei tűzoltóság videofelvételéről készített kép keresőhajókról a Table Rock tavon, a Missouri államban fekvő Branson üdülővárosban, miután kétéltű turistajármű, úgynevezett kacsahajó szenvedett balesetet 2018. július 19-én. A baleset következtében legkevesebb tizenegyen vízbe fulladtak. (MTI/EPA/Southern Stone megyei tűzoltóság)
Vágólapra másolva!
Kétéltű turistajármű, úgynevezett kacsahajó szenvedett balesetet csütörtök este az amerikai Missouri állam egyik taván, információk szerint legkevesebb tizenegyen vízbe fulladtak.
Vágólapra másolva!

A korábbi hírek még nyolc halottról szóltak.

A Southern Stone megyei tűzoltóság videofelvételéről készített kép keresőhajókról a Table Rock tavon Bransonban Forrás: MTI/EPA/PA/Southern Stone megyei tűzoltóság/-------------------

A baleset a középnyugati állam délnyugati vidékén fekvő Branson üdülőváros egyik taván történt. A kacsahajó erősen viharos időben indult útnak, és egyelőre ismeretlen okokból felborult, majd el is süllyedt.

A kétéltű járművön a személyzet mellett 31 turista utazott.

Doug Rader, a helység illetékes seriffje arról tájékoztatta az újságírókat, hogy folynak a mentési munkálatok, búvárok pásztázzák a tavat. Hét embert kimentettek és kórházba vittek, az eltűnteket keresik.