Egy amerikai rendőrt ünnepel az internet népe

Vágólapra másolva!
Egy spontán apróság nagyobb népszerűséget szerzett az USA rendőreinek, mint bármilyen PR-kampány. Egy tűzeset miatti útlezárásnál került kellemetlen helyzetbe a bevásárlásból hazafelé tartó New Hampshire-i háziasszony, de egy rendőr rögtön a segítségére sietett. A történet nagy nyilvánosságot kapott a közösségi médiában.
Vágólapra másolva!

Július 17-én történt, hogy egy tűzesethez riasztották New Hampshire államban a tűzoltókat. Egy templom gyulladt ki, szerencsére senki sem volt az épületben. Biztonsági intézkedésként a rendőrség lezárta a megfelelő útszakaszt, hogy ne is kerülhessen veszélybe senki később sem.

Forrás: Facebook

Egy bevásárlásból autójával hazafelé tartó háziasszony próbálta rávenni a rendőröket, hogy engedjék át, itt lakik a közelben, és tele van a csomagtartója. Tyler Coady rendőr udvariasan közölte, hogy nem tehet kivételt senkivel sem, de szívesen segít. Ekkor készültek a teli szatyrokkal fél mérföldet (1 mérföld=1609 méter) ballagó rendőrről azok a képek, amiket sokan osztottak meg azóta a Facebookon, és megjelentek a Fox News oldalán is. Szaporodnak a lelkes kommentek is: példaképként állítják mindenki elé a rendőrt, aki nem volt rest oda-vissza összesen egy mérföldet gyalogolni, hogy segítsen egy állampolgáron.