Arcon köpött egy nőt és verekedett egy muszlim migráns - videó

Vágólapra másolva!
Leköpött egy női kórházi alkalmazottat, majd pedig összeverekedett a várakozókkal egy muszlim férfi Londonban. Anglia több nagyvárosában mára tarthatatlanná vált a helyzet a migránsok miatt. 
Vágólapra másolva!

Arcon köpött egy női kórházi alkalmazottat egy muszlim férfi Londonban, majd pedig összeverekedett az ott várakozókkal. Az őrjöngő férfit a biztonságiak tudták csak megállítani. Az esetről készült videót alább nézhetik meg.

Mint arról korábban beszámoltunk, gyakorlatilag átvette az uralmat egy brit városban a saría – mindez egy olyan videóból derül ki, ahol egy agresszív imám az uralma alá hajt egy rendőrt Allah nevében. Maga a szituáció egyébként egy jelentéktelennek tűnő helyzetből alakult ki. Birminghamben már kisebbségben vannak a keresztények, és folyamatosak a hírek a migránsbandák őrjöngéséről.

Szintén írtunk arról, hogy erőszakos muszlim migránsok állták útját az English Defence League (EDL), azaz az Angol Védelmi Liga békés menetének. A migránsok rárontottak a részben idősekből álló tüntetőkre, és csak a felkészült rendőri jelenlétnek köszönhető, hogy nem lett vérontás belőle, de így is megsérült két szolgálatot teljesítő rendőr.