Tusványos: hatalmas bulival zárta az estét a Tankcsapda

Lukács László, Tankcsapda
Vágólapra másolva!
Tusványos első napjának koncertjére – a nulladik naphoz hasonlóan – több mint tízezren érkeztek a nagyszínpad előtti térre. A Honeybeast az elektronikus pop-rock, míg a Tankcsapda a „keményebb stílus" székelyföldi rajongóit izzasztotta meg.
Vágólapra másolva!

Magyarország egyik legnépszerűbb és legsikeresebb rockegyüttese, a Tankcsapda a Lukács Félévszázad Turné tusnádfürdői állomásán hatalmas bulit csapott. A zsúfolásig telt nézőtéren több székely és magyar zászlót tartottak a magasba az ikonikus dalokra és új slágerekre tombolók.

Lukács László, Tankcsapda Forrás: Beliczay László

Lukács László és társai visszatérő vendégei a diáktábornak, minden alkalommal rengetegen utaznak Erdély minden szegletéből a koncertjükre.

Sidlovics Gábor, Tankcsapda Forrás: Beliczay László

Keddi tanácsunkat úgy tűnik megfogadták a fesztiválozók, a beléptető sátrak előtt ezúttal nem álltak hosszú sorokban az emberek, mindenki időben bejutott a koncerttérre. Szerda este már Tusványos „főutcáján", a híd és a kemping közötti útszakaszon is egymást érték a fiatalok, a „biztos találkozási pontként" ismert lépcsőkön is rengetegen ültek, és a többi bulihelyszín is megtelt.

Fergeteges koncert volt Forrás: Origo/Beliczay László

Csütörtök este folytatódik a fergeteges koncertek sorozata, este nyolctól a Kispál, Heaven Street Seven és Magna Cum Laude tagokból alakult NAZA együttes lép fel, őket követi 22 órától a Vad Fruttik.

Szerző: Pinti Attila/Székelyhon.ro