Ma eldől Kálmán Olga sorsa

Vágólapra másolva!
A Figyelő birtokába került Pauwlik László a Hír TV új vezérigazgatójának a levele. Ebből az derül ki, hogy szerda délelőtt fél 11-kor állománygyűlés lesz, ahol nagy bejelentések várhatók. Itt dőlhet el Kálmán Olga sorsa, aki szélsőséges ellenzéki elfogultsága miatt évek óta gúny tárgya olvasók, nézők között. De ami miatt igazán gondban lehet Kálmán Olga, az a borzalmasan rossz nézettsége. Csintalan Sándor, a volt tulajdonos, Simicska Lajos barátja, a Hír TV műsorvezetője azt nyilatkozta az azonnali.hu-nak, hogy szerinte ki fogják rúgni Kálmán Olgát.
Vágólapra másolva!

Amennyiben Kálmán Olgától megválik a Hír TV, a bukott riporternő nehezen hivatkozhatna politikai tisztogatásra. Drámaian gyenge nézettséget produkált Kálmán Olga műsora azalatt a másfél év alatt, ameddig a tévét szolgálta. Gyakran előfordult, hogy a szintén ellenzéki attitűdű hírtelevízió, az ATV hasonló időben sugárzott, hasonló jellegű beszélgetőműsorát Rónai Egonnal közel háromszor annyian nézték. Ami - nyilvánvalóan nem kell magyarázni - mellbevágóan nagy különbség.

Kálmán Olga egyébként a hétfői nap eseményeit követően (ellenzéki újságok arról írtak, hogy napokon belül elküldhetik) mindent megpróbált. Az Echo TV szellemes közéleti műsorában, a Keménymag kedd esti adásában Apáti Bence a Magyar Idők, Megadja Gábor a 888, Ambrózy Áron a Pesti Srácok újságírója és Jeszenszky Zsolt publicista arról beszélgetett, hogy Kálmán Olga a hétfő esti műsorában már igen érdekes módon nem hízelgett az MSZP elnökének. Azaz, az ellenzék gátlástalan kiszolgálása és a kormány folyamatos szidalmazása után megmosolyogtató módon úgymond váltani próbált.

Az azonnali.hu elérte Csintalan Sándort, a Hír TV műsorvezetőjét, az előző tulajdonos, a Jobbikot támogató Simicska Lajos barátját. Csintalan szerint ki fogják rúgni Kálmán Olgát.