Hat migráns rúgta össze a feleségét védő férfit

Horizontal NIGHT BURNT-OUT CAR PARKING SPACE
Burnt cars are seen on the street after protesters clashed with police in Beaumont-sur-Oise, north of Paris early on November 24, 2016. The protests started after two brothers of the late 24-year-old Adama Traore, who died during his arrest by the police in July 2016, were arrested. / AFP PHOTO / GEOFFROY VAN DER HASSELT
Vágólapra másolva!
Val-d'Oise Párizs egyik elővárosa, nagy arányban bevándorlók lakják. Az ott megtörténő események miatt no go zónának tekinthető. Kedden hajnalban egy francia nő randalírozó részeg fiatalokat próbált csendre inteni, mire törött üvegpalackkal támadtak rá. A nő férje próbálta védeni a feleségét, de a túlerő miatt hamar a földre került, és alaposan megrugdosták.
Vágólapra másolva!

Val-d'Oise a párizsi agglomeráció északi részén található, lakói többsége migráns hátterű.

A közbiztonság olyan rossz, hogy nemcsak éjjel, de nappal is veszélynek teszi ki magát, aki oda merészkedik.

Az utcán az idejüket semmittevéssel töltő fiatalok bárkire rátámadnak valamilyen ürüggyel.

Az Adama Traore ügye miatt kirobbant zavargásokban autókat gyújtottak fel 2016-ban Forrás: AFP/Geoffroy Van Der Hasselt

Kedden hajnalban történt az eset, hogy egy nő megpróbált csendre inteni egy csapatnyi részegen trágárságokat üvöltöző tizenévest. Erre egyikük földhöz vágott egy üvegpalackot, és annak az éles darabjával megsebesítette a francia nőt.

A nő férje kétségbeesve próbálta megvédeni a feleségét az újabb sérülésektől, de hatan támadtak rá. Ütötték-verték, majd amikor a földre került, akkor megrugdosták.

A kiérkező rendőröknek három tettest sikerült elfogniuk, mindhárman tizenhét évesek és migráns hátterűek. A házaspár súlyos sérülésekkel kórházba került.

A rendőrök megvédték 2014-ben a zsinagógát a feldühödött muszlimoktól Forrás: AFP/Francois Guillot

A Breitbart beszámol róla, hogy Val-d'Oise-ban történt, az is a múlt hónapban, hogy valakire rátámadtak a nyílt utcán, és kitörték az aranyfogát. Az év elején pedig egy békésen sétáló leszbikus párt szidalmaztak és bántalmaztak. 2014-ben pedig az önálló Palesztinát támogató, engedély nélkül megtartott tüntetés zavargásokba torkollott. Körülbelül kétszáz álarcos megtámadta a helyi zsinagógát, és megpróbálta felgyújtani. Amikor ezt a rendőrök megakadályozták, akkor a tömeg egy HÉV-állomáson töltötte ki a haragját, lángoló romhalmazt hagyva maga után.