Döbbenetes videó: a bécsi mecsetekben a keresztények ellen uszítanak

2018.08.10. 20:37

Újabb bécsi mecsetről derült ki, hogy a muszlimok keresztényellenes uszítást folytatnak. Egy mobiltelefonnal készült felvételen jól hallatszik, amint az imám a keresztény "hitetlenek" ellen bujtogatja a hallgatóságot.

Évek óta nem tudják, miként kellene eljárni Ausztriában a gyűlöletprédikátorokkal szemben. A mecsetek a muszlim radikalizmus melegágyai lehetnek. A zárt ajtók mögött ugyanis az ott lévőkön kívül senki nem tudja, hogy mi történik, vagy mi hangzik el.

A bécsi Iszlám KözpontForrás: AFP/Joe Klamar

Nem régen nagy felháborodást keltett, hogy egy törökök által üzemeltetett bécsi mecsetben a gyerekeket háborúzásra tanítják. Fegyverekkel a kezükben pózolnak, majd a csatajeleneteket eljátszva egyeseket hősi halottként örökítenek meg.

A hitetlenek ellen uszítanak és új Iszlám Államot követelnek a muszlimok

Egy kiszivárgott felvételen az hallatszik, hogy egy bécsi mecsetben az egyik imám egy új Iszlám Állam alapítására szólítja fel hittestvéreit, egy másik pedig a hitetlenek ellen beszél.

A szélsőséges muszlimok szerint mindenki hitetlennek tekinthető, aki nem az iszlámban és Allahban hisz - írja a Ripost a Kronen Zeitung cikke alapján.A keresztény ünnepek alkalmából gratulálni a hitetleneknek szigorúan tilos!

Az olyan, mintha valaki leborulna egy kereszt előtt. Allah számára ez nagyobb vétség, mint az alkoholivás.A kiszivárgott videó miatt az Osztrák Szabadságpárt feljelentést tett az ügyészségen. A párt azt sürgeti, hogy a kormány azonnal fogadjon el egy törvényt, amely betiltja az ilyen tevékenységeket. Egy Ausztriában élő iszlám szakértő pedig azt állítja, hogy a politikai iszlám jelenti az egyik legnagyobb veszélyt Nyugat-Európa számára.