Durva partikon szórja Soros György fia a milliókat

23rd Annual Watermill Center Summer Benefit & Auction, New York, USA - 30 Jul 2016 23RD ANNUAL WATERMILL CENTER SUMMER BENEFIT & AUCTION NEW YORK USA 30 JUL 2016 ALEX SOROS MAXWELL OSBORNE ADAM SPOONT Businessperson Fashion Designer Male With Others Perso
Mandatory Credit: Photo by Zach Hilty/BFA/REX/Shutterstock (5810117a) Alex Soros, Maxwell Osborne, Adam Spoont 23rd Annual Watermill Center Summer Benefit & Auction, New York, USA - 30 Jul 2016
Vágólapra másolva!
Nem tagadta meg önmagát, két kézzel szórja a pénzt, végigbulizta a nyarat Soros György örököse és politikai komisszárja, Soros Alex. A tőzsdespekuláns fia már évek óta a New York-i éjszaka jól ismert alakja. Párjával járják a város híres és hírhedt mulatóit, ahol egy-egy este akár 1-2 millió forintnyi dollárt is eltapsolnak. Futja rá a kedves apja spekulációiból – írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Alex, aki Soros György politikai örököse, a nemzetközi, így a magyar zsoldosszervezet irányítója, már évek óta imádja az éjszakát, a kőkemény partikat, ahol nemegyszer sikerült alaposan kiütnie magát. Volt, hogy meg is verték, ráadásul a társai kitették a netre a legdurvább fotókat.

Keményen bulizik a spekuláns örököse Forrás: Ripost
Soros fia milliókat költ el egy-egy éjszaka Forrás: Ripost

Alex az eset óta igyekszik vigyázni, hogy ennyire „elesett” állapotban ne lássák, de a bárokról, a pénzszórásról, a New York-i kőkemény éjszakai életről nem hajlandó lemondani.

Nagyon szeret mulatni, ahogy a „csövön kifér”, pénz nem számít.

Különösen kedveli, ha van egy kis balhé, mondjuk egy szokásos tortahajigálás. Ilyenkor előkapja a mobiltelefonját, hogy minél többen értesülhessenek a legújabb akcióról.

Az ünnepelt Maxwell Osborne, Alex élettársa Forrás: Madison McGaw/BFA/REX/Shutterstock/Copyright (c) 2016 Shutterstock. No use without permission./Madison Mcgaw/Bfa/Rex/Shutterstock

Ahogy egy közeli ismerőse fogalmazott: „Alex imádja, ha pukkannak körülötte az ezerdolláros pezsgők. Csak int a kezével, és már hozzák is a következőt.” Nemrég élettársa, Maxwell Osborne anyukáját lepte meg egy partin több üveg Limited-Edition Moët & Chandonnal.

Maxwell Osborne anyukáját lepte meg egy elit pezsgővel Forrás: Ripost

Mint ismeretes, Soros György fia idén január 1-én coming outolt, azaz vállalta fel ország-világ előtt a kapcsolatát Maxwell Osborne amerikai divattervezővel. Alex Soros hivatalos Instagram-oldalára posztolt egy közös ágyjelenetet, oda, ahova egyébként a politikai tevékenységével kapcsolatos fotókat is kiteszi, mondjuk amikor különféle miniszterelnökökkel tárgyal szerte a világban.

Bár mindenki tudta a New York-i felső tízezer köreiben, hogy ők ketten egy párt alkotnak, de a Soros fiú politikai szerepére tekintettel mégis okoztak ezzel némi meglepetést.

Forrás: Ripost

Az újév hajnalán nemcsak egy közös képpel, de egy pikánsnak mondható látványos videóval, sőt egy ágyfotóval demonstrálták összetartozásukat, egyenesen Dominikából, a közös szállodai szobából.

Maxwell és az ifjú Soros azóta is nyíltan vállalják kapcsolatukat, jól ismert alakjai a sűrű New York-i éjszakának,

nemegyszer Clinton elnök lánya, Chelsea társaságában buliznak.

Itt éppen Clinton elnök lányával fotózkodnak Forrás: Ripost

Alex ezt a nyarat is végigbulizta Osborne párjaként. Folyt a pezsgő, repkedtek a milliók. Kapcsolatuk tehát tartósnak bizonyult, érzelmeik szemmel láthatóan mélyek. Nem készülhet róluk olyan közös fotók, ahol ne fognák szorosan egymás kezét, ne ölelkeznének.